Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-16 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19100
Dragon FC Ciomocio
Main Tactiek cio_ctd_rw
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.7 gemiddelde waardering 35.7
very good Schieten average
excellent Passen adequate
very good Verdedigen good


3e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal in één keer door. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Echeverria trapt de bal weg van het doel. Dolgheico heeft problemen om de bal te vangen. Tenoff kopt de bal weg. Bogdán probeert de bal met de borst te controleren. Bogdán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Friedel onderschept slim de pass. Friedel geeft een hoge lob. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Friedel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bogdán de bal onder controle te krijgen. Olimpo rent richting de bal. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Dolgheico de bal. Tenoff is nu in balbezit. Dolgheico tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dolgheico krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ion met een sublieme pass. Dolgheico heeft problemen om de bal te vangen. Dolgheico probeert naar een medespeler te passen. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. Guarrotxena bokst de bal weg. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 1:0

31e minuut.
Edison geeft een hoge lob. Dolgheico kopt de bal weg. Carrasco is nu in balbezit. Merişor verovert de bal door een tackle van achteren. Merişor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Friedel is nu in balbezit. Edison onderschept slim de pass. Edison geeft een hoge lob. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 2:0

38e minuut.
Barbery passt de bal zonder na te denken. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Wałęsa probeert de bal aan de voet te houden. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 42%, FC Ciomocio 58%.
Dragon - FC Ciomocio 3:0

63e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery geeft een lange en hoge pass. Daar is Tenoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Merişor onderschept slim de pass. Merişor passt de bal zonder na te denken. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - FC Ciomocio 4:0

81e minuut.
Edison geeft een hoge lob. Daar is Porrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone schiet op doel. Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ion is nu in balbezit. Bogdán begaat een overtreding. Ion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalenyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Friedel de bal. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Iţic met een sublieme pass. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Echeverria werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ion met de inworp. Merişor is nu in balbezit. Selolwane rent richting de bal. Merişor onderschept slim de pass. Merişor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Edison passt de bal in één keer door. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico speelt de bal door. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 29%, FC Ciomocio 71%.
Dragon - FC Ciomocio 4:0