Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv Ggrass
X Tactiek P23
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 35.9
good Schieten average
average Passen good
weak Verdedigen poor


26e minuut.
Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham geeft de bal voor. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kaliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Butković de bal. Butković speelt de bal door. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Amundsen kopt de bal weg. de Meersman heeft problemen om de bal te vangen. Juszczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Juszczyk krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Scotti rent richting de bal. Scotti passt de bal met de wreef. Whitham is nu in balbezit. Whitham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 57%, Ggrass 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Sv - Ggrass 0:0

55e minuut.
Butković passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas passt de bal in één keer door. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Butković onderschept slim de pass. Butković geeft een hoge lob. Tanoira kopt de bal weg. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas schiet op doel. Vujević bokst de bal weg.

64e minuut.
Juszczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Amsterdamski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaliński kopt de bal weg. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Amundsen met een sublieme pass. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković passt de bal in één keer door. Garp heeft problemen om de bal te vangen. Garp geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałgas passt de bal met de wreef. Kaliński rent richting de bal. Kaliński geeft een hoge lob. Tanoira springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Almansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas onderschept slim de pass. Hałgas passt de bal zonder na te denken. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Amundsen is nu in balbezit. Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković geeft een hoge lob. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Scotti kopt de bal weg. Kunák is nu in balbezit. Kunák geeft de bal voor. Hałgas controleert de bal met de borst. Hałgas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński geeft een hoge lob. Daar is Loughlin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Garp neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaliński zal de hoekschop nemen. Almansa heeft problemen om de bal te vangen. Garp is nu in balbezit. Garp geeft een lange en hoge pass. Vujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hałgas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - Ggrass 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 46%, Ggrass 54%.
Real Madrid Sv - Ggrass 1:0