Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-16 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14247
Ggrass Real Madrid Sv
P23 Tactiek X
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 33.4
good Schieten adequate
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


6e minuut.
Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal in één keer door. Fudayl met een sublieme pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Scotti passt de bal zonder na te denken. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft de bal voor. Loughlin krijgt zijn hoofd ertegen. Doncu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wymeersch met een snelle inworp. Fudayl rent richting de bal. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Real Madrid Sv 1:0

27e minuut.
Kunák geeft de bal voor. Inworp. Thompson met de inworp. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gabrie onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ťopek met een snelle inworp. Butković geeft een hoge lob. Hałgas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 34%, Real Madrid Sv 66%.
Ggrass - Real Madrid Sv 1:0

51e minuut.
Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal met de wreef. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Real Madrid Sv 2:0

51e minuut.
Garp is nu in balbezit. Scotti rent richting de bal. Garp begaat een overtreding. Garp krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Amsterdamski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Şekerci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scotti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Scotti rent richting de bal. Scotti geeft de bal voor. Doncu met een sublieme pass. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaliński rent richting de bal. Thompson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thompson krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Şekerci probeert naar een medespeler te passen. Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal met de wreef. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughlin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson geeft de bal voor. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Scotti haalt uit met een fantastische trap. Jurić heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci schiet op doel. Doncu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 32%, Real Madrid Sv 68%.
Ggrass - Real Madrid Sv 2:0