Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-15 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9019
nyU S.D. Union Lara
442 Tactiek 433
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 34.7
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Fernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirotek verovert de bal door een tackle van achteren. Sirotek passt de bal in één keer door. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Rife bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 1:0

5e minuut.
De Mitri passt de bal met de wreef. Siudziński rent richting de bal. Siudziński speelt de bal door. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Călin heeft problemen om de bal te vangen. Varga onderschept slim de pass. Varga passt de bal in één keer door. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri begaat een overtreding. De Mitri krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Magee geeft de bal voor. Williams geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Pinzani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rife met een harde bal richting middenveld. De Mitri kopt de bal weg. Klungelig pakt Magee de bal. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lekov zal de hoekschop nemen. Pinzani springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Rojo de bal. Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani met een sublieme pass. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Magee passt de bal met de wreef. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Rife probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Varga kopt de bal weg. Klungelig pakt Bocangel de bal. Fernandes is nu in balbezit. Fernandes draait met de bal, schiet en ... Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 3:0

30e minuut.
Daar is Di Gennaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernandes is nu in balbezit. Varga speelt de bal door. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjerregård is nu in balbezit. Bocangel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bjerregård is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Forejtek komt het veld opgelopen. Williams neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 36%, S.D. Union Lara 64%.
nyU - S.D. Union Lara 3:0

46e minuut.
Vardy komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 3:1

54e minuut.
Inworp. Banovas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Forejtek is nu in balbezit. Forejtek geeft een hoge lob. Vardy is nu in balbezit. Vardy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Magee de bal onder controle te krijgen. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 4:1

60e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho is nu in balbezit. Lekov is nu in balbezit. Lekov geeft de bal voor. Forejtek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Araujo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Varga rent richting de bal. Bocangel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Varga raakt geblesseerd tijdens het duel. Williams legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 5:1

66e minuut.
Inworp. Tâlvan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Magee met een sublieme pass. Călin rent richting de bal. Călin speelt de bal door. Di Gennaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Gennaro geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Călin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cummins komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Vardy is nu in balbezit. Vardy draait met de bal, schiet en ... Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 6:1

82e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga passt de bal in één keer door. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bocangel met een harde bal richting middenveld. Tâlvan kopt de bal weg. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rife probeert naar een medespeler te passen. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hodge rent richting de bal. Lekov verovert de bal door een tackle van achteren. Lekov geeft de bal voor. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Rife trapt de bal weg. Varga kopt de bal weg. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Araujo geeft de bal voor. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - S.D. Union Lara 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 38%, S.D. Union Lara 62%.
nyU - S.D. Union Lara 7:1