Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara nyU
433 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.1 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten solid
weak Passen very good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Banovas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Călin. Călin krijgt een gele kaart. Banovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Varga met een snel genomen vrije trap. Araujo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Siudziński passt de bal in één keer door. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez draait met de bal, schiet en ... Gąbka bokst de bal weg.

15e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lekov. Rojo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rojo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magee. Magee krijgt een gele kaart. Pinzani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Varga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Miccicché is nu in balbezit. Miccicché geeft de bal voor. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:1

30e minuut.
Bocangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché onderschept slim de pass. Miccicché geeft een hoge lob. Pinzani rent richting de bal. Pinzani schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Araujo kopt de bal weg. Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pinzani is nu in balbezit. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga geeft een lange en hoge pass. Araujo springt en kopt de bal. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:2

42e minuut.
Pinzani is nu in balbezit. Klungelig pakt Pinzani de bal. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:3

43e minuut.
Daar is Di Gennaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:4

44e minuut.
Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani onderschept slim de pass. Călin rent richting de bal. Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 66%, nyU 34%.
S.D. Union Lara - nyU 0:4

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Araujo rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal met de wreef. Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gąbka trapt de bal weg. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov geeft een hoge lob. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:5

63e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Baletić rent richting de bal. Călin begaat een overtreding. Baletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Varga komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga geeft een lange en hoge pass. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:6

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Arnáudez de bal onder controle te krijgen. Aulický geeft de bal voor. Araujo rent richting de bal. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baletić rent richting de bal. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:7

88e minuut.
Aulický geeft de bal voor. Călin kopt de bal weg. Klungelig pakt Vardy de bal. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vardy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baletić de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - nyU 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 56%, nyU 44%.
S.D. Union Lara - nyU 0:8