Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios AC Nobiallo
w1 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 32.7
excellent Schieten average
solid Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scuderin krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kanyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Furtok speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft de bal voor. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 1:0

12e minuut.
Stempels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Foster de bal. Foster passt de bal zonder na te denken. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Więckowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft de bal voor. Melekyüz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Stempels is nu in balbezit. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Melekyüz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Oţelea de bal. Furtok onderschept slim de pass. Furtok passt de bal in één keer door. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Furtok rent richting de bal. Furtok geeft de bal voor. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 2:0

33e minuut.
Kanyan passt de bal in één keer door. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels passt de bal in één keer door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Best bokst de bal weg.

35e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. Foster probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Foster is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 3:0

38e minuut.
Więckowski geeft een hoge lob. Stempels is nu in balbezit. Stempels speelt de bal door. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 30%, AC Nobiallo 70%.
AEK Chios - AC Nobiallo 4:0

47e minuut.
Stempels rent richting de bal. Stempels geeft een hoge lob. Komor kan de bal niet met de borst controleren. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kanyan passt de bal in één keer door. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal in één keer door. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut passt de bal met de wreef. Kanyan geeft een hoge lob. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rhine rent richting de bal. Rhine geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waskita de bal. Kanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Rhine kopt de bal weg. Majkut is nu in balbezit. Majkut passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 5:0

66e minuut.
Daar is Kanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanyan passt de bal zonder na te denken. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 6:0

68e minuut.
Woodson is nu in balbezit. Woodson geeft de bal voor. Stempels kopt de bal weg. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 7:0

71e minuut.
Bradford passt de bal zonder na te denken. Nemrava is nu in balbezit. Nemrava geeft een lange en hoge pass. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kanyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woodson de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 8:0

75e minuut.
York bereikt de bal nog maar net als eerste. York geeft de bal voor. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 9:0

76e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz passt de bal in één keer door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut passt de bal in één keer door. Stempels rent richting de bal. Stempels geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 10:0

83e minuut.
Inworp. Komor met de inworp. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Woodson de bal. Kanyan rent richting de bal. Kanyan geeft een hoge lob. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Woodson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stempels met een snelle inworp. Furtok rent richting de bal. Furtok geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Best bokst de bal weg.

88e minuut.
Furtok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rhine de bal. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Kanyan geeft een lange en hoge pass. Foster kopt de bal weg. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - AC Nobiallo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 15%, AC Nobiallo 85%.
AEK Chios - AC Nobiallo 11:0