Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo AEK Chios
Attack Tactiek q1
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 58.5
adequate Schieten very good
weak Passen very good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Potiguara de bal. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Best is nu in balbezit. Rhine is nu in balbezit. Best rent richting de bal. Rhine is nu in balbezit. Potiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:1

3e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Foster rent richting de bal. Met opzet legt Oţelea zijn tegenspeler op de grond. Oţelea krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Foster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marka met een snel genomen vrije trap. Best probeert naar een medespeler te passen. Stempels kopt de bal weg. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Best bokst de bal weg. Klungelig pakt Rhine de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:2

6e minuut.
Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels is nu in balbezit. Stempels geeft de bal voor. Potiguara kan de bal niet met de borst controleren. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:3

10e minuut.
Stempels passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Woodson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foster is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Foster neemt zijn aanloop. Best bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Suominen is nu in balbezit. Stempels met een sublieme pass. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:4

16e minuut.
Inworp. Stempels met een snelle inworp. Stephenson rent richting de bal. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio met een sublieme pass. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:5

18e minuut.
Klungelig pakt Scuderin de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok met een sublieme pass. Stempels speelt de bal door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster schiet op doel. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:6

33e minuut.
Bradford passt de bal zonder na te denken. Suominen geeft een hoge lob. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:7

41e minuut.
Więckowski rent richting de bal. Rantakallio speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:8

44e minuut.
Furtok kopt de bal weg. Rantakallio is nu in balbezit. Komor rent richting de bal. Komor geeft een hoge lob. Rantakallio geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 80%, AEK Chios 20%.
AC Nobiallo - AEK Chios 0:8

46e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels passt de bal zonder na te denken. Potiguara heeft problemen om de bal te vangen. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Furtok speelt de bal door. Bradford is nu in balbezit. Stempels maakt een afschuwelijke overtreding. Stempels krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Furtok kopt de bal weg. Majkut is nu in balbezit. Majkut geeft een lange en hoge pass. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Foster kopt de bal weg. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:9

54e minuut.
Oţelea is nu in balbezit. Furtok onderschept slim de pass. Furtok speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potiguara rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:10

59e minuut.
Klungelig pakt Bradford de bal. Stempels is nu in balbezit. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Foster is nu in balbezit. Foster draait met de bal, schiet en ... Best bokst de bal weg.

62e minuut.
Rantakallio probeert de bal aan de voet te houden. Majkut rent richting de bal. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguara rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:11

64e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster probeert naar een medespeler te passen. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:12

65e minuut.
Bradford geeft de bal voor. Nemrava is nu in balbezit. Nemrava geeft de bal voor. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rhine met een sublieme pass. Rantakallio speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:13

78e minuut.
Potiguara rent richting de bal. Best probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio kan de bal niet met de borst controleren. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Best bokst de bal weg. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - AEK Chios 0:14

81e minuut.
Rhine rent richting de bal. Rhine geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantakallio met een snelle inworp. Majkut met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 78%, AEK Chios 22%.
AC Nobiallo - AEK Chios 0:14