Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Gastrolith Concretions
singer high off Tactiek 352
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 27.5
very good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


8e minuut.
Kline met een snelle inworp. Loughry is nu in balbezit. Loughry passt de bal met de wreef. Hammes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammes haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Czyrko speelt de bal door. Loughry kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Seikaly de bal onder controle te krijgen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg. Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 1:0

11e minuut.
Filemon speelt de bal door. Loughlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gougeon begaat een overtreding. Gougeon krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Hammes rent richting de bal. Hammes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 2:0

17e minuut.
Filemon heeft problemen om de bal te vangen. Hammes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Filemon. Filemon krijgt een gele kaart. Hammes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loughry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Critchfield de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 3:0

21e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin geeft de bal voor. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 4:0

24e minuut.
Euvrard passt de bal met de wreef. Critchfield rent richting de bal. Critchfield geeft een lange en hoge pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammes rent richting de bal. Hammes passt de bal met de wreef. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Peguero komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Francetić rent richting de bal. Loughry onderschept slim de pass. Loughry passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hammes de bal. Hammes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 32%, Gastrolith Concretions 68%.
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 5:0

51e minuut.
Concepción geeft een hoge lob. Kline kopt de bal weg. Hockensmith rent richting de bal. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Francetić passt de bal in één keer door. Gerlo rent richting de bal. Loughry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loughry krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Əmirquliyev geeft de bal voor. Inworp. Seikaly met een snelle inworp. Kline is nu in balbezit. Kline geeft een lange en hoge pass. Czyrko bokst de bal weg. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 6:0

60e minuut.
Euvrard heeft problemen om de bal te vangen. Filemon rent richting de bal. Hockensmith onderschept slim de pass. Hockensmith schiet op doel. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 7:0

68e minuut.
Kałwa verovert de bal door een tackle van achteren. Kałwa geeft de bal voor. Inworp. Gougeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobeş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sherwood trapt de bal weg. Loughry kopt de bal weg. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 8:0

75e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Filemon geeft de bal voor. Wyler probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Loughry geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Czyrko trapt de bal weg. Kline kopt de bal weg. Loughry geeft een lange en hoge pass. Czyrko bokst de bal weg. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 39%, Gastrolith Concretions 61%.
Balls of Steel - Gastrolith Concretions 9:0