Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions Balls of Steel
352 Tactiek singer high off
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 40.9
average Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


4e minuut.
Wyler geeft een lange en hoge pass. Hammes kopt de bal weg. Klungelig pakt Filemon de bal. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... Stephenson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:1

9e minuut.
Carroll kopt de bal weg. Conklin heeft problemen om de bal te vangen. Conklin speelt de bal door. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:2

14e minuut.
Loughry geeft een hoge lob. Conklin rent richting de bal. Conklin geeft de bal voor. Carroll is nu in balbezit. Carroll geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Adams met een sublieme pass. Carroll is nu in balbezit. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:3

19e minuut.
Teofilo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carroll is nu in balbezit. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kałwa onderschept slim de pass. Loughlin rent richting de bal. Loughlin probeert naar een medespeler te passen. Seikaly rent richting de bal. Seikaly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Conklin passt de bal zonder na te denken. Seikaly rent richting de bal. Seikaly speelt de bal door. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Paal! Stephenson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:4

36e minuut.
Carroll rent richting de bal. Stephenson speelt de bal door. Conklin kopt de bal weg. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Novoa onderschept slim de pass. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirquliyev rent richting de bal. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 68%, Balls of Steel 32%.
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:4

46e minuut.
Coyle komt het veld opgelopen. Concepción komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Loughry is nu in balbezit. Loughry passt de bal zonder na te denken. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Conklin geeft de bal voor. Klungelig pakt Concepción de bal. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly verovert de bal door een tackle van achteren. Seikaly passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Carroll de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:5

76e minuut.
Stephenson trapt de bal weg van het doel. Conklin kopt de bal weg. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:6

77e minuut.
Seikaly onderschept slim de pass. Novoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seikaly raakt geblesseerd tijdens het duel. Adams zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carroll springt en kopt de bal. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Critchfield geeft de bal voor. Hammes probeert de bal aan de voet te houden. Hammes geeft een hoge lob. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aloisi passt de bal in één keer door. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft de bal voor. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:7

89e minuut.
Bobeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seikaly rent richting de bal. Critchfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Critchfield krijgt een gele kaart. Seikaly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loughry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Seikaly maakt een snoekduik en kopt de bal. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 74%, Balls of Steel 26%.
Gastrolith Concretions - Balls of Steel 0:8