Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC madball
433 - N Tactiek Fc1
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 35.1
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen adequate


17e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren onderschept slim de pass. Dahlgren probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kożukar speelt de bal door. Odenwald is nu in balbezit. Meysmans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meysmans krijgt een gele kaart. Odenwald raakt geblesseerd tijdens het duel. Odenwald zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Graulund bereikt de bal nog maar net als eerste. Graulund geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Meysmans is nu in balbezit. Meysmans geeft een hoge lob. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. Lyons probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Meysmans geeft een hoge lob. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - madball 1:0

35e minuut.
Barrado onderschept slim de pass. Kramski geeft een lange en hoge pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - madball 2:0

41e minuut.
Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Meysmans begaat een overtreding. Meysmans krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 44%, madball 56%.
Team Harris FC - madball 2:0

58e minuut.
Bazelewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lawrence komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dahlgren heeft problemen om de bal te vangen. Bello rent richting de bal. Dahlgren verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Valomäki met een sublieme pass. Patenkiewicz speelt de bal door. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - madball 3:0

82e minuut.
Valomäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft een hoge lob. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bello de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Valomäki passt de bal met de wreef. Bazelewski met een sublieme pass. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 43%, madball 57%.
Team Harris FC - madball 3:0