Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio AEK Chios
cio_ctd_rw Tactiek w1
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Furtok rent richting de bal. Furtok geeft de bal voor. Klungelig pakt Friedel de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Tenoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenoff speelt de bal door. Bogdán rent richting de bal. Bogdán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Foster de bal. Tenoff is nu in balbezit. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Selolwane de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Furtok geeft de bal voor. Carrasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Furtok de bal. Furtok geeft een lange en hoge pass. Foster krijgt zijn hoofd ertegen. Guarrotxena bokst de bal weg.

20e minuut.
Suominen rent richting de bal. Stempels is nu in balbezit. Stempels met een sublieme pass. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Melekyüz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Friedel de bal onder controle te krijgen. Majkut geeft een lange en hoge pass. Tenoff probeert de bal aan de voet te houden. Foster krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AEK Chios 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 74%, AEK Chios 26%.
FC Ciomocio - AEK Chios 0:1

65e minuut.
Stempels is nu in balbezit. Stempels passt de bal met de wreef. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Melekyüz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AEK Chios 0:2

80e minuut.
Stempels onderschept slim de pass. Stempels passt de bal in één keer door. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok draait met de bal, schiet en ... Wałęsa probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 80%, AEK Chios 20%.
FC Ciomocio - AEK Chios 0:2