Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios FC Ciomocio
q1 Tactiek cio_ctd_rw
65% Balbezit 35%
21% Spel op eigen helft 79%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 33.9
very good Schieten poor
solid Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rantakallio de bal. Selolwane is nu in balbezit. Rantakallio onderschept slim de pass. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Furtok rent richting de bal. Furtok passt de bal in één keer door. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Rantakallio kopt de bal weg. Foster probeert de bal met de borst te controleren. Foster passt de bal met de wreef. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Majkut passt de bal zonder na te denken. Furtok geeft de bal voor. Friedel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Foster rent richting de bal. Foster passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Furtok de bal. Furtok geeft een lange en hoge pass. Rantakallio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 18%, FC Ciomocio 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Chios - FC Ciomocio 0:0

48e minuut.
Furtok passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Foster de bal. Foster passt de bal met de wreef. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels passt de bal zonder na te denken. Foster rent richting de bal. Foster geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - FC Ciomocio 1:0

70e minuut.
Suominen rent richting de bal. Stempels is nu in balbezit. Stempels passt de bal zonder na te denken. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa passt de bal zonder na te denken. Selolwane geeft een hoge lob. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Foster passt de bal in één keer door. Suominen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels is nu in balbezit. Stempels speelt de bal door. Foster geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Melekyüz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Potiguara komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Selolwane rent richting de bal. Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een lange en hoge pass. Potiguara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 23%, FC Ciomocio 77%.
AEK Chios - FC Ciomocio 1:0