Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6686
nyU Real Madrid Sv
442 Tactiek X
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 32.6
very good Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Miccicché zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Butković geeft een hoge lob. Daar is Pin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanoira is nu in balbezit. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas schiet op doel. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garp is nu in balbezit. Garp haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov passt de bal in één keer door. Jurić is nu in balbezit. Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Butković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov geeft een hoge lob. Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Real Madrid Sv 1:0

21e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani geeft een hoge lob. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Real Madrid Sv 2:0

24e minuut.
Tanoira passt de bal met de wreef. Hałgas is nu in balbezit. Tâlvan kan de bal niet met de borst controleren. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Gąbka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Lekov speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga geeft een lange en hoge pass. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ... Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 37%, Real Madrid Sv 63%.
nyU - Real Madrid Sv 2:0

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Garp kopt de bal weg. Tâlvan speelt de bal door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Real Madrid Sv 3:0

65e minuut.
Butković met een sublieme pass. Daar is Garp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tâlvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tâlvan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pin met de inworp. Daar is Miccicché, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miccicché geeft de bal voor. Baletić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Varga rent richting de bal. Varga passt de bal in één keer door. Jurić rent richting de bal. Baletić verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić draait met de bal, schiet en ... Doncu bokst de bal weg.

72e minuut.
Pin kopt de bal weg. Klungelig pakt Miccicché de bal. Miccicché geeft de bal voor. Baletić is nu in balbezit. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Doncu bokst de bal weg.

73e minuut.
Tanoira met een sublieme pass. Pin geeft een lange en hoge pass. de Meersman kopt de bal weg. Miccicché rent richting de bal. Miccicché geeft een hoge lob. Doncu bokst de bal weg.

76e minuut.
Ťopek is nu in balbezit. Ťopek speelt de bal door. Klungelig pakt Garp de bal. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Real Madrid Sv 3:1

80e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miccicché de bal. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garp probeert de bal aan de voet te houden. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varga speelt de bal door. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 44%, Real Madrid Sv 56%.
nyU - Real Madrid Sv 3:1