Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC S.D. Union Lara
433 - N Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 34.4
good Schieten average
good Passen average
good Verdedigen weak


3e minuut.
Sirotek rent richting de bal. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki speelt de bal door. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Laranjeira passt de bal zonder na te denken. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski met een sublieme pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - S.D. Union Lara 1:0

22e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Valomäki heeft problemen om de bal te vangen. Di Gennaro probeert naar een medespeler te passen. Arnáudez controleert de bal met de borst. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Siudziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doczekalski onderschept slim de pass. Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Bazelewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laranjeira geeft de bal voor. Dahlgren maakt een snoekduik en kopt de bal. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - S.D. Union Lara 2:0

41e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka passt de bal in één keer door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Rife probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - S.D. Union Lara 3:0

43e minuut.
Călin probeert de bal met de borst te controleren. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira met een sublieme pass. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 49%, S.D. Union Lara 51%.
Team Harris FC - S.D. Union Lara 3:0

46e minuut.
Meysmans komt het veld opgelopen.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Meysmans stond buitenspel. Rojo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Arnáudez kopt de bal weg. Metea rent richting de bal. Metea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - S.D. Union Lara 3:1

55e minuut.
Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin onderschept slim de pass. Călin speelt de bal door. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Laranjeira haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - S.D. Union Lara 4:1

55e minuut.
Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Abramowski geeft de bal voor. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bocangel. Patenkiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valomäki met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bocangel de bal. Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Călin heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren passt de bal in één keer door. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Patenkiewicz rent richting de bal. Patenkiewicz met een sublieme pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Magee probeert de bal aan de voet te houden. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski onderschept slim de pass. Kramski geeft de bal voor. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Rife bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 45%, S.D. Union Lara 55%.
Team Harris FC - S.D. Union Lara 4:1