Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Balls of Steel
Attack Tactiek singer high off
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Hammes is nu in balbezit. Hammes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 0:1

12e minuut.
Kline passt de bal met de wreef. Loughlin is nu in balbezit. Loughlin met een sublieme pass. Hockensmith probeert de bal met de borst te controleren. Hockensmith schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 0:2

17e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Seikaly onderschept slim de pass. Seikaly met een sublieme pass. Hammes rent richting de bal. Hammes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 0:3

19e minuut.
Komor geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Scuderin stond buitenspel. Loughry neemt vlug de vrije trap. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Scuderin verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderin passt de bal met de wreef. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:3

26e minuut.
Inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughry verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea maakt een afschuwelijke overtreding. Loughry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loughry komt bij de bal en schiet. Best bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:4

36e minuut.
Komor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wyler de bal. Kline met een sublieme pass. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Loughlin verovert de bal door een tackle van achteren. Loughlin passt de bal zonder na te denken. Hammes rent richting de bal. Hammes haalt uit met een fantastische trap. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 65%, Balls of Steel 35%.
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:4

46e minuut.
Wyler met een sublieme pass. Seikaly rent richting de bal. Seikaly geeft een hoge lob. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Klungelig pakt Kline de bal. Kline geeft de bal voor. Hockensmith kopt de bal weg. Daar is Hammes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hammes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Doeltrap. Best trapt de bal weg van het doel. Kline kopt de bal weg. Hockensmith probeert de bal met de borst te controleren. Hockensmith schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Seikaly zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Oţelea de bal. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:5

57e minuut.
Loughry heeft problemen om de bal te vangen. Loughry met een sublieme pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:6

63e minuut.
Doeltrap. Best trapt de bal weg. Kline kopt de bal weg. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Een oude blessure zorgt ervoor dat Best niet meer kan verder spelen. Watts komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kline verovert de bal door een tackle van achteren. Kline geeft een lange en hoge pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:7

78e minuut.
Loughry bereikt de bal nog maar net als eerste. Loughry passt de bal zonder na te denken. Hockensmith rent richting de bal. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Hockensmith schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Loughry onderschept slim de pass. Loughry geeft de bal voor. York kopt de bal weg. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Waskita met een sublieme pass. Loughry met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:8

87e minuut.
Stephenson rent richting de bal. Hammes is nu in balbezit. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Watts met een sublieme pass. Loughry kopt de bal weg. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith geeft de bal voor. Watts bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 82%, Balls of Steel 18%.
AC Nobiallo - Balls of Steel 1:8