Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel AC Nobiallo
singer high off Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 34.2
formidable Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Busch geeft de bal voor. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith probeert naar een medespeler te passen. Carroll is nu in balbezit. Carroll schiet op doel. Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin geeft de bal voor. Woodson kopt de bal weg. Loughlin geeft een hoge lob. Carroll maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 1:0

10e minuut.
Carroll heeft problemen om de bal te vangen. York met een sublieme pass. Tamme is nu in balbezit. Tamme geeft een hoge lob. Hockensmith krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Korsar passt de bal in één keer door. Carroll is nu in balbezit. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 2:0

16e minuut.
Loughlin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsar controleert de bal met de borst. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woodson heeft problemen om de bal te vangen. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 3:0

18e minuut.
Korsar met een sublieme pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll rent richting de bal. Carroll schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 4:0

23e minuut.
Wyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyler passt de bal in één keer door. Busch rent richting de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 5:0

24e minuut.
Peguero komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Wyler geeft een lange en hoge pass. Busch rent richting de bal. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Korsar is nu in balbezit. Korsar met een sublieme pass. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Kałwa kopt de bal weg. Stephenson rent richting de bal. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Korsar geeft de bal voor. Hockensmith springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 6:0

33e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch passt de bal in één keer door. Korsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Conklin passt de bal met de wreef. Busch rent richting de bal. Klungelig pakt Busch de bal. Busch draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 7:0

40e minuut.
Klungelig pakt Komor de bal. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Hockensmith schiet op doel. Best bokst de bal weg.

43e minuut.
Kałwa geeft een hoge lob. York kopt de bal weg. Klungelig pakt Komor de bal. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 25%, AC Nobiallo 75%.
Balls of Steel - AC Nobiallo 7:0

46e minuut.
Scuderin passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loughlin met de inworp. Korsar is nu in balbezit. Korsar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Komor rent richting de bal. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. Best maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 8:0

54e minuut.
Best met een sublieme pass. Korsar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Korsar passt de bal zonder na te denken. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... Paal!

56e minuut.
Conklin passt de bal in één keer door. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Hockensmith kan de bal niet met de borst controleren. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 9:0

69e minuut.
Loughlin met een snelle inworp. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar speelt de bal door. Carroll rent richting de bal. Carroll haalt uit met een fantastische trap. Best bokst de bal weg. Hockensmith is nu in balbezit. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 10:0

78e minuut.
Wyler onderschept slim de pass. Wyler probeert naar een medespeler te passen. Conklin speelt de bal door. Klungelig pakt Hockensmith de bal. Hockensmith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Oţelea de bal. Korsar rent richting de bal. Korsar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 11:0

82e minuut.
Conklin passt de bal in één keer door. Carroll heeft problemen om de bal te vangen. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 12:0

87e minuut.
Aloisi geeft een lange en hoge pass. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll rent richting de bal. Carroll draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - AC Nobiallo 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 21%, AC Nobiallo 79%.
Balls of Steel - AC Nobiallo 13:0