Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions Ggrass
352 Tactiek P23
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 35.8
adequate Schieten adequate
weak Passen solid
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Daar is Amundsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amundsen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Whitham is nu in balbezit. Whitham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Almansa rent richting de bal. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado passt de bal met de wreef. Pollák rent richting de bal. Pollák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
McGuire geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slamić met de inworp. Malbašić rent richting de bal. Malbašić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Amundsen speelt de bal door. Vandebroek met een sublieme pass. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk schiet op doel. Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Ggrass 0:1

39e minuut.
Almansa probeert naar een medespeler te passen. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Vandebroek probeert naar een medespeler te passen. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Stephenson speelt de bal door. Klungelig pakt Amundsen de bal. Malbašić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malbašić krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Amundsen geeft een lange en hoge pass. Slamić kopt de bal weg. Amundsen probeert naar een medespeler te passen. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 74%, Ggrass 26%.
Gastrolith Concretions - Ggrass 0:1

51e minuut.
Hadživuković verovert de bal door een tackle van achteren. Slamić is nu in balbezit. Slamić geeft een hoge lob. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Scotti geeft een lange en hoge pass. Vandebroek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandebroek passt de bal zonder na te denken. Juszczyk rent richting de bal. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Slamić bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Slamić verovert de bal door een tackle van achteren. Almansa onderschept slim de pass. Almansa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Euvrard geeft de bal voor. Almansa is nu in balbezit. Almansa met een sublieme pass. Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Ggrass 0:2

74e minuut.
Hadživuković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scotti met een snelle inworp. Amundsen heeft problemen om de bal te vangen. Amundsen geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Scotti kopt de bal weg. Daar is Amundsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amundsen speelt de bal door. Juszczyk is nu in balbezit. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Stephenson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Ggrass 0:3

85e minuut.
Euvrard passt de bal zonder na te denken. Slamić probeert naar een medespeler te passen. Pollák probeert naar een medespeler te passen. Malbašić is nu in balbezit. Malbašić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Vandebroek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amundsen rent richting de bal. Amundsen passt de bal in één keer door. Daar is Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 71%, Ggrass 29%.
Gastrolith Concretions - Ggrass 0:3