Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21060
Ggrass Gastrolith Concretions
P23 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 30
formidable Schieten adequate
excellent Passen weak
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal in één keer door. Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło schiet op doel. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Scotti rent richting de bal. Scotti speelt de bal door. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 1:0

4e minuut.
Tyczka heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Scotti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pascuzzo begaat een overtreding. Pascuzzo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Wymeersch passt de bal in één keer door. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Thompson met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 2:0

19e minuut.
Fudayl speelt de bal door. Scotti rent richting de bal. Scotti speelt de bal door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fudayl geeft de bal voor. Dowgiałło controleert de bal met de borst. Concepción legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dowgiałło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şekerci legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 3:0

26e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 4:0

29e minuut.
Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 5:0

33e minuut.
Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci passt de bal in één keer door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fudayl rent richting de bal. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Scotti speelt de bal door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson met een sublieme pass. Daar is Dowgiałło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Gerszberg de bal. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti draait met de bal, schiet en ... Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Scotti is nu in balbezit. Scotti passt de bal met de wreef. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 6:0

42e minuut.
Malbašić probeert naar een medespeler te passen. Gougeon is nu in balbezit. Gougeon probeert naar een medespeler te passen. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Saskőy bokst de bal weg.

43e minuut.
Daar is Şekerci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Şekerci rent richting de bal. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 36%, Gastrolith Concretions 64%.
Ggrass - Gastrolith Concretions 7:0

49e minuut.
Gerszberg geeft de bal voor. Wymeersch kopt de bal weg. Klungelig pakt Gerszberg de bal. Şekerci rent richting de bal. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Şekerci kan de bal niet met de borst controleren. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Thompson de bal. Thompson passt de bal in één keer door. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło schiet op doel. Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 8:0

56e minuut.
Pascuzzo heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şekerci passt de bal met de wreef. Thompson rent richting de bal. Thompson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson onderschept slim de pass. Thompson geeft de bal voor. Şekerci springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Thompson passt de bal zonder na te denken. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg geeft een hoge lob. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Inworp. Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Inworp. Thompson met de inworp. Wymeersch rent richting de bal. Wymeersch geeft een hoge lob. Gerszberg heeft problemen om de bal te vangen. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Daar is Clare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clare geeft een hoge lob. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 9:0

76e minuut.
Şekerci is nu in balbezit. Scotti speelt de bal door. Daar is Thompson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thompson geeft de bal voor. Dowgiałło maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gabrie passt de bal met de wreef. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl speelt de bal door. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... Czyrko bokst de bal weg. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Gastrolith Concretions 10:0

82e minuut.
Wymeersch rent richting de bal. Scotti rent richting de bal. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch speelt de bal door. Thompson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Yarbrough rent richting de bal. Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 21%, Gastrolith Concretions 79%.
Ggrass - Gastrolith Concretions 10:0