Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-18 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15750
madball Dragon
Fc1 Tactiek Main
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.8 gemiddelde waardering 54.6
good Schieten solid
adequate Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Ion met een sublieme pass. Porrone rent richting de bal. Porrone passt de bal met de wreef. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Cohen passt de bal zonder na te denken. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalenyan. Kalenyan krijgt een gele kaart. Ritch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Odenwald neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Stefanoni bokst de bal weg.

9e minuut.
Merişor heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pandurović. Merişor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalenyan met een snel genomen vrije trap. Disztl krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ballard rent richting de bal. Ballard passt de bal zonder na te denken. Ritch probeert naar een medespeler te passen. Cohen rent richting de bal. Cohen draait met de bal, schiet en ... Stefanoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dolgheico kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Pombo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merişor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Edison de bal. Edison speelt de bal door. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:1

32e minuut.
Edison rent richting de bal. Edison probeert naar een medespeler te passen. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:2

36e minuut.
Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico geeft een hoge lob. Bello kan de bal niet met de borst controleren. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cohen onderschept slim de pass. Olimpo onderschept slim de pass. Olimpo geeft een hoge lob. Disztl rent richting de bal. Disztl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Disztl is nu in balbezit. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 71%, Dragon 29%.
madball - Dragon 0:3

48e minuut.
Porrone rent richting de bal. Porrone met een sublieme pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor schiet op doel. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:4

51e minuut.
Pombo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bello de bal. Porrone rent richting de bal. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Lawrence komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Edison probeert de bal aan de voet te houden. Porrone rent richting de bal. Porrone passt de bal met de wreef. Merişor heeft problemen om de bal te vangen. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pandurović passt de bal met de wreef. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Porrone zijn tegenspeler op de grond. Porrone krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallatin met een harde bal richting middenveld. Kalenyan kopt de bal weg. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Edison geeft een lange en hoge pass. Merişor rent richting de bal. Merişor passt de bal in één keer door. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gallatin bokst de bal weg.

70e minuut.
Ion met de inworp. Dolgheico geeft een lange en hoge pass. Daar is Lawrence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Disztl bereikt de bal nog maar net als eerste. Disztl draait met de bal, schiet en ... Paal! Gallatin bokst de bal weg. Disztl bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:5

72e minuut.
Disztl speelt de bal door. Dolgheico met een sublieme pass. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Dragon 0:6

76e minuut.
Ion speelt de bal door. Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Porrone de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Houston is nu in balbezit. Houston speelt de bal door. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Dolgheico is nu in balbezit. Dolgheico probeert naar een medespeler te passen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico speelt de bal door. Kalenyan speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 68%, Dragon 32%.
madball - Dragon 0:6