Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-13 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13916
Dragon madball
Main Tactiek Fc1
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.4 gemiddelde waardering 38.4
very good Schieten adequate
excellent Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Dolgheico kopt de bal weg. Porrone heeft problemen om de bal te vangen. Odenwald rent richting de bal. Porrone onderschept slim de pass. Porrone draait met de bal, schiet en ... Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barbery geeft een lange en hoge pass. Merişor rent richting de bal. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 1:0

7e minuut.
Porrone passt de bal zonder na te denken. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Edison kopt de bal weg. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Lombardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 2:0

10e minuut.
Porrone speelt de bal door. Edison is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ritch. Ritch krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Klungelig pakt Ballard de bal. Olimpo verovert de bal door een tackle van achteren. Olimpo geeft een lange en hoge pass. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 3:0

17e minuut.
Ching heeft problemen om de bal te vangen. Ion geeft de bal voor. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Lombardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pombo is nu in balbezit. Pombo passt de bal in één keer door. Houston is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Lombardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Edison is nu in balbezit. Edison met een sublieme pass. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Olimpo geeft een lange en hoge pass. Merişor kopt de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 4:0

27e minuut.
Merişor kopt de bal weg. Odenwald heeft problemen om de bal te vangen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Lombardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Barbery de bal onder controle te krijgen. Barbery schiet op doel. Lombardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Pombo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbery is nu in balbezit. Ritch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbery raakt geblesseerd tijdens het duel. Barbery wilt de vrije trap nemen. Lombardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Lombardo trapt de bal weg. Edison kopt de bal weg. Kalenyan geeft een hoge lob. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pandurović geeft een lange en hoge pass. Pombo geeft een lange en hoge pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Lombardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 5:0

40e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Odenwald rent richting de bal. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pombo met een sublieme pass. Edison rent richting de bal. Edison passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 20%, madball 80%.
Dragon - madball 5:0

48e minuut.
Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Ballard is nu in balbezit. Ballard met een sublieme pass. Ching rent richting de bal. Ching draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Dolgheico met de inworp. Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barbery de bal. Porrone rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 6:0

53e minuut.
Houston speelt de bal door. Ballard is nu in balbezit. Ballard passt de bal in één keer door. Ching rent richting de bal. Ching schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Bello rent richting de bal. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Lombardo trapt de bal weg. Kalenyan kopt de bal weg. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan passt de bal met de wreef. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lombardo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Porrone rent richting de bal. Porrone draait met de bal, schiet en ... Lombardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 7:0

64e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. Ballard rent richting de bal. Pombo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pombo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 8:0

77e minuut.
Graulund geeft de bal voor. Odenwald probeert de bal aan de voet te houden. Kalenyan speelt de bal door. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Lombardo bokst de bal weg. Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Edison kopt de bal weg. Daar is Barbery, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbery haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 9:0

80e minuut.
Ching probeert naar een medespeler te passen. Porrone is nu in balbezit. Barbery is nu in balbezit. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Lombardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Dolgheico passt de bal in één keer door. Kalenyan rent richting de bal. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan passt de bal in één keer door. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pandurović de bal. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - madball 10:0

89e minuut.
Kalenyan kopt de bal weg. Odenwald probeert de bal met de borst te controleren. Porrone probeert naar een medespeler te passen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Lombardo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 19%, madball 81%.
Dragon - madball 10:0