Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-22 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6828
nyU FC Ciomocio
442 Tactiek cio_ctd_rw
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 36.5
very good Schieten weak
good Passen adequate
good Verdedigen good


10e minuut.
Daar is Lekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lekov passt de bal zonder na te denken. Varga met een sublieme pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena bokst de bal weg.

17e minuut.
Tenoff geeft de bal voor. Neculau onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iţic geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Adkins maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Varga is nu in balbezit. Varga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Araujo de bal. Araujo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Bogdán rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Neculau ... Strafschop! Neculau krijgt een gele kaart. Bogdán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogdán kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gąbka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Ciomocio 0:1

27e minuut.
Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
nyU - FC Ciomocio 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Miccicché de bal. Miccicché speelt de bal door. Selolwane bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo onderschept slim de pass. Araujo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Varga passt de bal in één keer door. Daar is Miccicché, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Selolwane probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 35%, FC Ciomocio 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nyU - FC Ciomocio 1:1

51e minuut.
Tâlvan met een sublieme pass. Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché geeft een hoge lob. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani schiet op doel. Guarrotxena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Ciomocio 2:1

58e minuut.
Doeltrap. Vardy komt het veld opgelopen. Guarrotxena trapt de bal weg van het doel. Dhur kopt de bal weg. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Doeltrap. Waight komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vardy rent richting de bal. Vardy met een sublieme pass. Pinzani rent richting de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baletić komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Dhur de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga met een sublieme pass. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Ciomocio 3:1

77e minuut.
Varga met een sublieme pass. Lekov rent richting de bal. Lekov passt de bal in één keer door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Penadinho is nu in balbezit. Friedel is nu in balbezit. Lekov onderschept slim de pass. Lekov geeft de bal voor. Araujo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - FC Ciomocio 4:1

83e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vardy met de inworp. Williams geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal met de wreef. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 31%, FC Ciomocio 69%.
nyU - FC Ciomocio 4:1