Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio nyU
cio_ctd_rw Tactiek 442
37% Balbezit 63%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 48.1
adequate Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


40e minuut.
Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché speelt de bal door. Pinzani rent richting de bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Adkins kopt de bal weg. Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulický met een sublieme pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Gąbka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 65%, nyU 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ciomocio - nyU 0:0

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Varga met een sublieme pass. Araujo rent richting de bal. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga schiet op doel. Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - nyU 0:1

55e minuut.
Penadinho met de inworp. Lekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekov speelt de bal door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vardy komt het veld opgelopen.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banovas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banovas met een snelle inworp. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Selolwane de bal onder controle te krijgen. Guarrotxena bokst de bal weg.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fernandes komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Iţic rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iţic neemt de hoekschop. Adkins maakt een snoekduik en kopt de bal. Gąbka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciomocio - nyU 1:1

81e minuut.
Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur is nu in balbezit. Baletić begaat een overtreding. Baletić krijgt een gele kaart. Dhur raakt geblesseerd tijdens het duel. Dhur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bogdán krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Banovas rent richting de bal. Banovas geeft de bal voor. Dhur kan de bal niet met de borst controleren. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Araujo rent richting de bal. Araujo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - nyU 1:2

84e minuut.
Varga probeert naar een medespeler te passen. Baletić heeft problemen om de bal te vangen. Baletić passt de bal met de wreef. Lekov rent richting de bal. Lekov geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Penadinho met de inworp. Lekov geeft de bal voor. Daar is Varga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 61%, nyU 39%.
FC Ciomocio - nyU 1:2