Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv AEK Chios
X Tactiek q1
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.3 gemiddelde waardering 56.9
average Schieten excellent
weak Passen solid
weak Verdedigen good


1e minuut.
Rantakallio passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melekyüz de bal. Melekyüz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
de Meersman geeft de bal voor. Garp kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Szymczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. de Meersman onderschept slim de pass. Majkut is nu in balbezit. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Doncu met een harde bal richting middenveld. Stempels kopt de bal weg. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Doncu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:1

25e minuut.
Suominen verovert de bal door een tackle van achteren. Suominen probeert naar een medespeler te passen. Furtok speelt de bal door. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ghiţă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Foster komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Majkut probeert naar een medespeler te passen. Foster probeert naar een medespeler te passen. de Meersman is nu in balbezit. Rantakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 75%, AEK Chios 25%.
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:2

48e minuut.
Stempels met de inworp. Foster is nu in balbezit. Foster geeft een hoge lob. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz passt de bal zonder na te denken. Foster speelt de bal door. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Doncu bokst de bal weg. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:3

57e minuut.
Ťopek geeft een lange en hoge pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Foster speelt de bal door. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Melekyüz kopt de bal weg. de Meersman is nu in balbezit. Rantakallio verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Doncu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:4

73e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Majkut rent richting de bal. Majkut passt de bal zonder na te denken. Stempels rent richting de bal. Stempels geeft een lange en hoge pass. Doncu bokst de bal weg. Melekyüz controleert de bal met de borst. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Kunák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz schiet op doel. Doncu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:5

86e minuut.
Więckowski geeft een hoge lob. Foster kopt de bal weg. Butković is nu in balbezit. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 68%, AEK Chios 32%.
Real Madrid Sv - AEK Chios 0:6