Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel S.D. Union Lara
singer high off Tactiek 433
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Loughlin speelt de bal door. Hammes rent richting de bal. Hammes passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kałwa onderschept slim de pass. Kałwa passt de bal zonder na te denken. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 1:0

10e minuut.
Baldwin met een sublieme pass. Seikaly rent richting de bal. Seikaly passt de bal zonder na te denken. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Conklin is nu in balbezit. Conklin passt de bal met de wreef. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 2:0

16e minuut.
Călin speelt de bal door. Baldwin is nu in balbezit. Baldwin passt de bal met de wreef. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith schiet op doel. Rife kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Baldwin kopt de bal weg. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Călin. Călin krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Magee verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin verovert de bal door een tackle van achteren. Baldwin passt de bal zonder na te denken. Seikaly rent richting de bal. Seikaly schiet op doel. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peguero komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Loughlin rent richting de bal. Loughlin passt de bal met de wreef. Hammes is nu in balbezit. Hammes haalt uit met een fantastische trap. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 3:0

41e minuut.
Magee probeert de bal met de borst te controleren. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith passt de bal in één keer door. Hammes is nu in balbezit. Hammes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seikaly zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin geeft de bal voor. Hammes krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 36%, S.D. Union Lara 64%.
Balls of Steel - S.D. Union Lara 3:0

50e minuut.
Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme geeft een lange en hoge pass. Daar is Magee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seikaly is nu in balbezit. Seikaly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Baldwin probeert naar een medespeler te passen. Seikaly rent richting de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel. Rife maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Baldwin is nu in balbezit. Baldwin passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 4:0

73e minuut.
Călin passt de bal in één keer door. Sirotek rent richting de bal. Hockensmith schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hockensmith krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Metea is nu in balbezit. Tamme onderschept slim de pass. Tamme geeft een lange en hoge pass. Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Hammes geeft een lange en hoge pass. Conklin rent richting de bal. Conklin passt de bal in één keer door. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 5:0

83e minuut.
Conklin is nu in balbezit. Rojo is nu in balbezit. Rojo speelt de bal door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 6:0

86e minuut.
Hammes speelt de bal door. Baldwin geeft een lange en hoge pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel. Rife werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 7:0

90e minuut.
Seikaly is nu in balbezit. Rojo onderschept slim de pass. Rojo geeft een hoge lob. Baldwin geeft de bal voor. Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Rife bokst de bal weg. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - S.D. Union Lara 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 31%, S.D. Union Lara 69%.
Balls of Steel - S.D. Union Lara 8:0