Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC AC Nobiallo
433 - N Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
40.7 gemiddelde waardering 33.6
good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Komor is nu in balbezit. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea geeft de bal voor. Almazán probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - AC Nobiallo 0:1

10e minuut.
Oţelea kopt de bal weg. Patenkiewicz is nu in balbezit. Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
York geeft de bal voor. Kramski kopt de bal weg. Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Harris FC - AC Nobiallo 1:1

23e minuut.
Patenkiewicz geeft een hoge lob. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine begaat een overtreding. Rhine krijgt een gele kaart. Bazelewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Laranjeira neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Komor rent richting de bal. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira geeft een hoge lob. Dahlgren krijgt zijn hoofd ertegen. Watts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - AC Nobiallo 2:1

33e minuut.
Klungelig pakt Laranjeira de bal. Laranjeira met een sublieme pass. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel. Watts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bazelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Bazelewski passt de bal met de wreef. Laranjeira met een sublieme pass. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. Watts bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 49%, AC Nobiallo 51%.
Team Harris FC - AC Nobiallo 2:1

46e minuut.
Wędzonka is nu in balbezit. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oţelea. Oţelea krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Watts speelt de bal door. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bazelewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Laranjeira met een snelle inworp. Wędzonka met een sublieme pass. Dahlgren heeft problemen om de bal te vangen. Meysmans rent richting de bal. Meysmans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doczekalski onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabry met de inworp. Komor bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor geeft een hoge lob. Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Laranjeira met een sublieme pass. Bazelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stephenson. Stephenson krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Komor onderschept slim de pass. Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bazelewski onderschept slim de pass. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Meysmans rent richting de bal. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - AC Nobiallo 3:1

79e minuut.
Woodson rent richting de bal. Laranjeira bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodson. Woodson krijgt een gele kaart. Laranjeira is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wędzonka met een snel genomen vrije trap. Meysmans kopt de bal weg. Dahlgren heeft problemen om de bal te vangen. Dahlgren schiet op doel. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - AC Nobiallo 4:1

81e minuut.
Woodson passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wędzonka met een snelle inworp. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Meysmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Meysmans probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - AC Nobiallo 5:1

85e minuut.
Sabry rent richting de bal. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka speelt de bal door. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 32%, AC Nobiallo 68%.
Team Harris FC - AC Nobiallo 5:1