Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Team Harris FC
Attack Tactiek 433 - N
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.2 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten good
average Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Oţelea met de inworp. Bradford rent richting de bal. Bradford passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Scuderin de bal. Scuderin schiet op doel. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Sabry is nu in balbezit. Sabry geeft de bal voor. Inworp. Kożukar met een snelle inworp. Bazelewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Almazán met een sublieme pass. Laranjeira kopt de bal weg. Valomäki met een sublieme pass. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Laranjeira verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjeira passt de bal met de wreef. Daar is Dahlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:1

35e minuut.
Waskita rent richting de bal. Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Valomäki geeft een hoge lob. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 57%, Team Harris FC 43%.
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:2

49e minuut.
Dahlgren rent richting de bal. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:3

52e minuut.
Oţelea geeft een hoge lob. Waskita rent richting de bal. Doczekalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Doczekalski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Best speelt de bal door. Waskita probeert de bal met de borst te controleren. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. Best bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen. Carlstedt komt het veld opgelopen.

66e minuut.
York bereikt de bal nog maar net als eerste. Valomäki geeft een hoge lob. York probeert de bal aan de voet te houden. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:4

68e minuut.
Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Patenkiewicz is nu in balbezit. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Oţelea is nu in balbezit. Valomäki onderschept slim de pass. Valomäki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dahlgren de bal. Dahlgren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Laranjeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laranjeira geeft de bal voor. Patenkiewicz kopt de bal weg. Meysmans is nu in balbezit. Meysmans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:5

83e minuut.
York heeft problemen om de bal te vangen. Patenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Patenkiewicz passt de bal zonder na te denken. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlgren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 67%, Team Harris FC 33%.
AC Nobiallo - Team Harris FC 0:5