Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-22 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9336
Ggrass madball
P23 Tactiek Fc1
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
38 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 36.4
formidable Schieten adequate
excellent Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Thompson heeft problemen om de bal te vangen. Thompson speelt de bal door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Lyons geeft een lange en hoge pass. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Lyons geeft een lange en hoge pass. Graulund kopt de bal weg. Odenwald probeert de bal aan de voet te houden. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello maakt een afschuwelijke overtreding. Bello krijgt een gele kaart. Dowgiałło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Farjaszewski met een snel genomen vrije trap. Whitsitt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Fudayl passt de bal zonder na te denken. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Lyons heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Thompson passt de bal met de wreef. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt passt de bal met de wreef. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gallatin speelt de bal door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ritch is nu in balbezit. Thompson rent richting de bal. Thompson geeft de bal voor. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Farjaszewski met een sublieme pass. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal in één keer door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Graulund geeft een lange en hoge pass. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło rent richting de bal. Met opzet legt Bello zijn tegenspeler op de grond. Bello krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

32e minuut.
Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fudayl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Whitsitt springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson passt de bal met de wreef. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. Lyons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Farjaszewski rent richting de bal. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 1:0

45e minuut.
Thompson kopt de bal weg. Wymeersch geeft een lange en hoge pass. Houston kan de bal niet met de borst controleren. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 22%, madball 78%.
Ggrass - madball 1:0

46e minuut.
Ritch rent richting de bal. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 2:0

48e minuut.
Ritch onderschept slim de pass. Thompson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ritch raakt geblesseerd tijdens het duel. Odenwald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Depp rent richting de bal. Depp haalt uit met een fantastische trap. Saskőy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wymeersch geeft een hoge lob. Lyons onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thompson zal de hoekschop nemen. Dowgiałło maakt een snoekduik en kopt de bal. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Farjaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 3:0

55e minuut.
Lawrence komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pandurović kopt de bal weg. Clare is nu in balbezit. Depp begaat een overtreding. Depp krijgt een gele kaart. Clare raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Gabrie kopt de bal weg. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Lawrence geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dowgiałło met een snelle inworp. Thompson geeft een lange en hoge pass. Whitsitt springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt passt de bal in één keer door. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Farjaszewski speelt de bal door. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Uzarski geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło kopt de bal weg. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 4:0

76e minuut.
Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurović met een sublieme pass. Lawrence rent richting de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lawrence bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thompson met de inworp. Farjaszewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal met de wreef. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Wymeersch speelt de bal door. Farjaszewski met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 5:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graulund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wymeersch geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - madball 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 25%, madball 75%.
Ggrass - madball 6:0