Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-09 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15298
madball Ggrass
Fc1 Tactiek P23
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten formidable
average Passen excellent
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Graulund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl geeft een hoge lob. Dowgiałło maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:1

9e minuut.
Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło passt de bal zonder na te denken. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch met een sublieme pass. Daar is Gabrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballard rent richting de bal. Ballard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Dowgiałło controleert de bal met de borst. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti is nu in balbezit. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson onderschept slim de pass. Thompson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:2

18e minuut.
Whitsitt kan de bal niet met de borst controleren. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl passt de bal met de wreef. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Lawrence geeft de bal voor. Inworp. Thompson met de inworp. Scotti is nu in balbezit. Scotti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Fudayl speelt de bal door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... McGrath probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Thompson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotti geeft een lange en hoge pass. Whitsitt heeft problemen om de bal te vangen. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:3

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gallatin niet meer kan verder spelen. Mullan komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Lawrence kopt de bal weg. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:4

32e minuut.
Ching rent richting de bal. Buttiens is nu in balbezit. Whitsitt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitsitt krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wymeersch met de inworp. Fudayl rent richting de bal. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pandurović onderschept slim de pass. Pandurović geeft de bal voor. Inworp. Whitsitt met de inworp. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Mullan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:5

41e minuut.
Ballard is nu in balbezit. Wymeersch is nu in balbezit. Wymeersch passt de bal in één keer door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło passt de bal zonder na te denken. Mullan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:6

45e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Fudayl speelt de bal door. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 71%, Ggrass 29%.
madball - Ggrass 0:6

46e minuut.
Whitsitt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dowgiałło de bal. Dowgiałło passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Thompson met een sublieme pass. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti passt de bal in één keer door. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Wymeersch passt de bal zonder na te denken. Daar is Fudayl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Mullan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:7

62e minuut.
Clare met een sublieme pass. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:8

65e minuut.
Graulund passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fudayl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Whitsitt springt en kopt de bal. Mullan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:9

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fudayl met de inworp. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti schiet op doel. Dowgiałło krijgt zijn hoofd ertegen. Mullan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Scotti de bal onder controle te krijgen. Ballard rent richting de bal. Ballard speelt de bal door. Ching is nu in balbezit. Ching schiet op doel. Saskőy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Scotti probeert naar een medespeler te passen. Whitsitt is nu in balbezit. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:10

76e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Mullan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:11

77e minuut.
Pandurović speelt de bal door. Graulund is nu in balbezit. Graulund passt de bal zonder na te denken. Dowgiałło heeft problemen om de bal te vangen. Dowgiałło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Scotti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotti probeert naar een medespeler te passen. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Mullan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:12

86e minuut.
Fudayl is nu in balbezit. Fudayl geeft de bal voor. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Mullan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Buttiens probeert naar een medespeler te passen. Thompson geeft een hoge lob. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. Mullan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Ggrass 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 62%, Ggrass 38%.
madball - Ggrass 0:13