Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Ggrass
433 - N Tactiek P23
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten solid
good Passen excellent
good Verdedigen solid


5e minuut.
Clare controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bazelewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Saskőy trapt de bal weg. Dowgiałło kopt de bal weg. Abramowski heeft problemen om de bal te vangen. Şekerci verovert de bal door een tackle van achteren. Şekerci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Ggrass 0:1

11e minuut.
Thompson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paździoch. Thompson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thompson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Şekerci maakt een snoekduik en kopt de bal. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Dowgiałło kan de bal niet met de borst controleren. Paździoch is nu in balbezit. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Almazán probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valomäki verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch verovert de bal door een tackle van achteren. Wymeersch probeert naar een medespeler te passen. Şekerci is nu in balbezit. Şekerci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 59%, Ggrass 41%.
Team Harris FC - Ggrass 0:1

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meysmans komt het veld opgelopen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Thompson met een snelle inworp. Scotti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Uzarski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valomäki met de inworp. Klungelig pakt Laranjeira de bal. Laranjeira geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Wymeersch neemt vlug de vrije trap. Doczekalski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şekerci. Şekerci krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Daar is Gabrie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabrie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 61%, Ggrass 39%.
Team Harris FC - Ggrass 0:1