Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 15548
Ggrass Team Harris FC
P23 Tactiek 433 - N
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten good
excellent Passen good
solid Verdedigen good


4e minuut.
Fudayl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti geeft een lange en hoge pass. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Scotti rent richting de bal. Scotti passt de bal met de wreef. Kramski rent richting de bal. Whitsitt verovert de bal door een tackle van achteren. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Team Harris FC 1:0

30e minuut.
Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Abramowski rent richting de bal. Abramowski passt de bal in één keer door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Scotti is nu in balbezit. Scotti geeft een lange en hoge pass. Doczekalski verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Whitsitt de bal. Whitsitt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Team Harris FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 32%, Team Harris FC 68%.
Ggrass - Team Harris FC 2:0

62e minuut.
Uzarski kopt de bal weg. Amundsen is nu in balbezit. Amundsen geeft een hoge lob. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło geeft een hoge lob. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Team Harris FC 3:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Laranjeira rent richting de bal. Valomäki is nu in balbezit. Valomäki passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Wymeersch met een sublieme pass. Fudayl is nu in balbezit. Fudayl met een sublieme pass. Whitsitt rent richting de bal. Whitsitt schiet op doel. Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 45%, Team Harris FC 55%.
Ggrass - Team Harris FC 3:0