Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Dragon
singer high off Tactiek Main
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Korsar kopt de bal weg. Prideaux is nu in balbezit. Prideaux passt de bal zonder na te denken. Daar is Blair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blair draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Barbery passt de bal in één keer door. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Critchfield neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Blair de bal. Blair met een sublieme pass. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Dragon 1:0

12e minuut.
Kalenyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Porrone de bal. Prideaux geeft de bal voor. Busch rent richting de bal. Busch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Daar is Ion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busch onderschept slim de pass. Busch probeert naar een medespeler te passen. Blair is nu in balbezit. Blair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Korsar probeert naar een medespeler te passen. Busch is nu in balbezit. Busch passt de bal zonder na te denken. Blair heeft problemen om de bal te vangen. Blair draait met de bal, schiet en ... Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olimpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpo geeft de bal voor. Merişor controleert de bal met de borst. Merişor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pombo onderschept slim de pass. Pombo probeert naar een medespeler te passen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - Dragon 1:1

33e minuut.
Pombo speelt de bal door. Ion is nu in balbezit. Ion geeft een hoge lob. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Dragon 1:2

39e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Porrone passt de bal zonder na te denken. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 51%, Dragon 49%.
Balls of Steel - Dragon 1:2

48e minuut.
Olimpo is nu in balbezit. Olimpo geeft een lange en hoge pass. Tamme controleert de bal met de borst. Merişor is nu in balbezit. Merişor haalt uit met een fantastische trap. Coyle bokst de bal weg.

63e minuut.
Carroll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korsar probeert naar een medespeler te passen. Busch heeft problemen om de bal te vangen. Busch haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - Dragon 2:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pombo geeft de bal voor. Barbery rent richting de bal. Barbery geeft een lange en hoge pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel. Peguero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Adams de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Peguero probeert naar een medespeler te passen. Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar speelt de bal door. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll probeert naar een medespeler te passen. Oinopolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch passt de bal in één keer door. Blair is nu in balbezit. Blair schiet op doel. Oinopolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pombo verovert de bal door een tackle van achteren. Christopher is nu in balbezit. Christopher passt de bal met de wreef. Blair is nu in balbezit. Blair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ion controleert de bal met de borst. Carroll is nu in balbezit. Carroll passt de bal zonder na te denken. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Christopher is nu in balbezit. Christopher geeft een hoge lob. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 48%, Dragon 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Balls of Steel - Dragon 2:2