Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19100
Dragon Balls of Steel
Main Tactiek singer high off
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 49.4
solid Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Dolgheico onderschept slim de pass. Dolgheico passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Balls of Steel 1:0

13e minuut.
Dolgheico geeft de bal voor. Barbery kopt de bal weg. Klungelig pakt Prideaux de bal. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Edison passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Critchfield tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porrone wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kalenyan wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Balls of Steel 2:0

25e minuut.
Christopher met een sublieme pass. Blair is nu in balbezit. Blair probeert naar een medespeler te passen. Busch rent richting de bal. Busch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Korsar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Busch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busch haalt uit met een fantastische trap. Pranagal probeert de bal aan de voet te houden. Oinopolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Balls of Steel 2:1

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oinopolidis niet meer kan verder spelen. Stefanoni komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Blair rent richting de bal. Blair passt de bal in één keer door. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ... Stefanoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon - Balls of Steel 2:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ion zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolgheico geeft een hoge lob. Edison heeft problemen om de bal te vangen. Edison draait met de bal, schiet en ... Coyle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Critchfield geeft een hoge lob. Blair rent richting de bal. Blair passt de bal met de wreef. Busch rent richting de bal. Busch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 39%, Balls of Steel 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dragon - Balls of Steel 2:2

48e minuut.
Busch rent richting de bal. Busch passt de bal in één keer door. Korsar geeft een hoge lob. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Adams rent richting de bal. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery passt de bal met de wreef. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Christopher met een snelle inworp. Blair bereikt de bal nog maar net als eerste. Blair geeft de bal voor. Carroll is nu in balbezit. Carroll haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Korsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsar passt de bal zonder na te denken. Busch rent richting de bal. Busch haalt uit met een fantastische trap. Stefanoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Balls of Steel 2:3

66e minuut.
Inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Olimpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olimpo geeft de bal voor. Tamme rent richting de bal. Merişor onderschept slim de pass. Merişor schiet op doel. Peguero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon - Balls of Steel 3:3

72e minuut.
Kalenyan speelt de bal door. Edison rent richting de bal. Edison geeft de bal voor. Merişor rent richting de bal. Merişor schiet op doel. Peguero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pombo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Christopher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prideaux probeert de bal met de borst te controleren. Prideaux geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Busch is nu in balbezit. Busch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Balls of Steel 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 44%, Balls of Steel 56%.
Dragon - Balls of Steel 3:4