Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo Real Madrid Sv
Attack Tactiek X
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 33.8
good Schieten good
average Passen average
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ťopek speelt de bal door. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 0:1

6e minuut.
Golding passt de bal in één keer door. Waskita is nu in balbezit. Butković rent richting de bal. Waskita onderschept slim de pass. Waskita draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:1

8e minuut.
Komor onderschept slim de pass. Butković onderschept slim de pass. Butković geeft de bal voor. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Garp schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kaliński met de inworp. Garp rent richting de bal. Garp geeft een hoge lob. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:2

15e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Sabry verovert de bal door een tackle van achteren. Sabry probeert naar een medespeler te passen. Waskita rent richting de bal. Waskita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Hałgas rent richting de bal. Hałgas speelt de bal door. Klungelig pakt Tanoira de bal. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Butković rent richting de bal. Butković passt de bal met de wreef. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Kaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bradford. Kaliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Butković zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tanoira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 61%, Real Madrid Sv 39%.
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:2

47e minuut.
Kunák geeft de bal voor. Garp kopt de bal weg. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:3

52e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal zonder na te denken. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:4

54e minuut.
York geeft een lange en hoge pass. Ťopek kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Watts met een harde bal richting middenveld. Butković met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bradford geeft een lange en hoge pass. Kaliński geeft een lange en hoge pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Watts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:5

64e minuut.
Sabry geeft een lange en hoge pass. Bronner probeert de bal aan de voet te houden. Waskita is nu in balbezit. Klungelig pakt Waskita de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabry zal de hoekschop nemen. Kunák rent richting de bal. Kunák geeft een lange en hoge pass. Garp is nu in balbezit. Garp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 1:6

69e minuut.
Bradford met de inworp. Golding rent richting de bal. Kaliński probeert naar een medespeler te passen. Komor is nu in balbezit. Komor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Hałgas de bal. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Golding rent richting de bal. Golding geeft een hoge lob. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 2:6

81e minuut.
Tanoira rent richting de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira rent richting de bal. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Golding speelt de bal door. Sabry rent richting de bal. Ťopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ťopek krijgt een gele kaart. Sabry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Komor zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jurić probeert naar een medespeler te passen. Ťopek heeft problemen om de bal te vangen. Ťopek geeft de bal voor. Garp rent richting de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 58%, Real Madrid Sv 42%.
AC Nobiallo - Real Madrid Sv 2:7