Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv AC Nobiallo
X Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.7 gemiddelde waardering 33.2
solid Schieten adequate
weak Passen average
weak Verdedigen good


2e minuut.
Kunák geeft de bal voor. Garp kopt de bal weg. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 1:0

9e minuut.
Ťopek rent richting de bal. Ťopek passt de bal in één keer door. Rhine probeert de bal aan de voet te houden. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 2:0

19e minuut.
Oţelea speelt de bal door. Daar is Bradford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradford speelt de bal door. Waskita rent richting de bal. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kaliński passt de bal met de wreef. Ťopek is nu in balbezit. Ťopek met een sublieme pass. Klungelig pakt Hałgas de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 3:0

24e minuut.
Stephenson is nu in balbezit. Oţelea is nu in balbezit. Tanoira onderschept slim de pass. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Butković geeft een hoge lob. Hałgas kopt de bal weg. Tanoira heeft problemen om de bal te vangen. Tanoira draait met de bal, schiet en ... Best probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 4:0

34e minuut.
Ťopek rent richting de bal. Ťopek passt de bal zonder na te denken. Kaliński speelt de bal door. Daar is Garp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hałgas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komor. Hałgas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butković zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 5:0

45e minuut.
Ťopek is nu in balbezit. Ťopek geeft een lange en hoge pass. Garp kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Hałgas draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 41%, AC Nobiallo 59%.
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 5:0

48e minuut.
Bradford bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradford geeft een hoge lob. Ťopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komor onderschept slim de pass. Komor geeft een hoge lob. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hałgas kopt de bal weg. Woodson probeert de bal aan de voet te houden. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Klungelig pakt Sabry de bal. Waskita is nu in balbezit. Waskita passt de bal in één keer door. Scuderin rent richting de bal. Scuderin haalt uit met een fantastische trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kunák rent richting de bal. Kunák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garp de bal. Garp haalt uit met een fantastische trap. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 6:0

59e minuut.
Kunák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński speelt de bal door. Tanoira rent richting de bal. Tanoira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amsterdamski bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita onderschept slim de pass. Waskita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Ťopek kopt de bal weg. Tanoira is nu in balbezit. Tanoira met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Rhine geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ťopek met de inworp. Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kunák kopt de bal weg. Oţelea rent richting de bal. Oţelea passt de bal met de wreef. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 42%, AC Nobiallo 58%.
Real Madrid Sv - AC Nobiallo 6:0