Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions AEK Chios
352 Tactiek q1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.2 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten very good
average Passen solid
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio passt de bal zonder na te denken. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Critchfield raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Slamić komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Nemrava geeft een lange en hoge pass. Əmirquliyev controleert de bal met de borst. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:1

7e minuut.
Stempels is nu in balbezit. Stempels geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
de Paz is nu in balbezit. de Paz passt de bal in één keer door. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Əmirquliyev de bal onder controle te krijgen. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Więckowski onderschept slim de pass. Więckowski met een sublieme pass. de Paz probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Stempels passt de bal in één keer door. Concepción rent richting de bal. Rantakallio onderschept slim de pass. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:2

24e minuut.
Stempels verovert de bal door een tackle van achteren. Stempels geeft de bal voor. Concepción probeert de bal aan de voet te houden. Potiguara maakt een snoekduik en kopt de bal. Əmirquliyev kopt de bal weg. Czyrko bokst de bal weg.

29e minuut.
de Paz geeft een lange en hoge pass. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio is nu in balbezit. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:3

31e minuut.
Filemon rent richting de bal. Filemon passt de bal in één keer door. Stempels met een sublieme pass. Daar is Rantakallio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stempels geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:4

33e minuut.
Kanyan geeft een hoge lob. Daar is Əmirquliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:5

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szymczak met een harde bal richting middenveld. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Slamić rent richting de bal. Slamić geeft de bal voor. Klungelig pakt Suominen de bal. Stempels rent richting de bal. Stempels geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Francetić is nu in balbezit. Kanyan onderschept slim de pass. Kanyan speelt de bal door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Majkut passt de bal zonder na te denken. Stempels geeft een lange en hoge pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 87%, AEK Chios 13%.
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:5

46e minuut.
Gerszberg komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Nemrava kopt de bal weg. Kanyan probeert naar een medespeler te passen. Majkut geeft een lange en hoge pass. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Czyrko met een harde bal richting middenveld. Majkut kopt de bal weg. Potiguara is nu in balbezit. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een hoge lob. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:6

58e minuut.
Euvrard speelt de bal door. Bobeş heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gerszberg verovert de bal door een tackle van achteren. Gerszberg geeft een hoge lob. Stempels kan de bal niet met de borst controleren. Stempels geeft een lange en hoge pass. Potiguara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:7

61e minuut.
Melekyüz komt het veld opgelopen. Furtok komt het veld opgelopen. Foster komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Francetić speelt de bal door. Kaškinas is nu in balbezit. Kaškinas passt de bal in één keer door. Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Nemrava speelt de bal door. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels passt de bal zonder na te denken. Daar is Melekyüz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:8

68e minuut.
Czyrko speelt de bal door. Więckowski kopt de bal weg. Stempels geeft een lange en hoge pass. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:9

72e minuut.
Əmirquliyev geeft de bal voor. Więckowski rent richting de bal. Więckowski geeft een hoge lob. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:10

73e minuut.
Daar is Gerlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal zonder na te denken. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Əmirquliyev heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gerszberg ... Strafschop! Gerszberg krijgt een gele kaart. Melekyüz raakt geblesseerd tijdens het duel. Furtok neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czyrko trapt de bal weg. Majkut kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft de bal voor. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melekyüz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Stempels passt de bal met de wreef. Kanyan met een sublieme pass. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Filemon onderschept slim de pass. Melekyüz onderschept slim de pass. Melekyüz passt de bal met de wreef. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bobeş is nu in balbezit. Suominen onderschept slim de pass. Stempels rent richting de bal. Stempels geeft een lange en hoge pass. Foster springt en kopt de bal. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 77%, AEK Chios 23%.
Gastrolith Concretions - AEK Chios 0:11