Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Chios Gastrolith Concretions
q1 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.9 gemiddelde waardering 27.4
formidable Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Teofilo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foster raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemrava zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Foster springt en kopt de bal. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 1:0

5e minuut.
Więckowski is nu in balbezit. Więckowski geeft een lange en hoge pass. Stempels geeft een lange en hoge pass. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Więckowski kopt de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok speelt de bal door. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel. Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 2:0

19e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster passt de bal in één keer door. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Teofilo de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Majkut kopt de bal weg. Klungelig pakt Teofilo de bal. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hadživuković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stempels zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Foster schiet op doel. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 3:0

32e minuut.
Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Teofilo de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Stempels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hadživuković de bal. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg. Daar is Francetić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 4:0

41e minuut.
Foster verovert de bal door een tackle van achteren. Foster passt de bal in één keer door. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 5:0

43e minuut.
Francetić rent richting de bal. Majkut onderschept slim de pass. Majkut passt de bal met de wreef. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz draait met de bal, schiet en ... Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 21%, Gastrolith Concretions 79%.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Stempels de bal. Stempels met een sublieme pass. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 6:0

49e minuut.
Critchfield geeft een hoge lob. Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka geeft de bal voor. Melekyüz heeft problemen om de bal te vangen. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Stempels geeft een hoge lob. Stephenson speelt de bal door. Cabaye kopt de bal weg. Więckowski is nu in balbezit. Więckowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut verovert de bal door een tackle van achteren. Majkut speelt de bal door. Foster is nu in balbezit. Foster haalt uit met een fantastische trap. Stephenson bokst de bal weg.

54e minuut.
Hadživuković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stempels met een snelle inworp. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Teofilo is nu in balbezit. Teofilo geeft een lange en hoge pass. Cabaye kopt de bal weg. Klungelig pakt Majkut de bal. Więckowski met een sublieme pass. Stephenson bokst de bal weg. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 7:0

56e minuut.
Marka rent richting de bal. Marka geeft de bal voor. Klungelig pakt Critchfield de bal. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster haalt uit met een fantastische trap. Stephenson bokst de bal weg. Daar is Teofilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melekyüz rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Więckowski de bal onder controle te krijgen. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Foster is nu in balbezit. Furtok bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok passt de bal met de wreef. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Marka bereikt de bal nog maar net als eerste. Marka geeft de bal voor. Bobeş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Melekyüz rent richting de bal. Melekyüz schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Więckowski probeert naar een medespeler te passen. Gerlo is nu in balbezit. Cabaye verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaye geeft de bal voor. Melekyüz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Stephenson trapt de bal weg van het doel. Furtok kopt de bal weg. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels schiet op doel. Stephenson bokst de bal weg.

79e minuut.
Nemrava kopt de bal weg. Klungelig pakt Foster de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Francetić. Foster is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nemrava neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Furtok heeft problemen om de bal te vangen. Furtok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Foster is nu in balbezit. Foster geeft de bal voor. Francetić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furtok rent richting de bal. Furtok geeft een lange en hoge pass. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 8:0

85e minuut.
Suominen geeft een hoge lob. Melekyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Melekyüz probeert naar een medespeler te passen. Foster rent richting de bal. Foster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Majkut geeft de bal voor. Foster rent richting de bal. Foster haalt uit met een fantastische trap. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melekyüz is nu in balbezit. Melekyüz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AEK Chios - Gastrolith Concretions 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Chios 17%, Gastrolith Concretions 83%.
AEK Chios - Gastrolith Concretions 9:0