Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-25 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 13367
madball nyU
Fc1 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.2 gemiddelde waardering 47.6
adequate Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Lawrence de bal onder controle te krijgen. Miccicché rent richting de bal. Miccicché geeft een lange en hoge pass. Pinzani rent richting de bal. Pinzani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pin met een sublieme pass. Varga geeft een hoge lob. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston speelt de bal door. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo rent richting de bal. Araujo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Varga geeft de bal voor. Miccicché kopt de bal weg. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pinzani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen met een sublieme pass. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp schiet op doel. Gąbka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - nyU 1:0

16e minuut.
Varga speelt de bal door. Pinzani is nu in balbezit. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Lawrence probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sysmäläinen passt de bal in één keer door. Varga is nu in balbezit. Varga passt de bal met de wreef. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pin onderschept slim de pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald rent richting de bal. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Lekov onderschept slim de pass. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Varga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Araujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araujo schiet op doel. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ritch probeert naar een medespeler te passen. Buttiens is nu in balbezit. Tâlvan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tâlvan krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Buttiens probeert de bal met de borst te controleren. Varga verovert de bal door een tackle van achteren. Varga probeert naar een medespeler te passen. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tâlvan passt de bal in één keer door. Ritch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sysmäläinen geeft de bal voor. Pinzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinzani geeft een lange en hoge pass. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Varga passt de bal met de wreef. Miccicché geeft de bal voor. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
madball - nyU 1:1

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gallatin niet meer kan verder spelen. Woodman komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Cohen rent richting de bal. Varga onderschept slim de pass. Varga passt de bal met de wreef. Pinzani rent richting de bal. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 64%, nyU 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
madball - nyU 1:1

46e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen. Waight komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Miccicché rent richting de bal. Miccicché met een sublieme pass. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga geeft een hoge lob. Baletić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pandurović onderschept slim de pass. Pandurović geeft een lange en hoge pass. Cohen is nu in balbezit. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pandurović verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurović geeft een lange en hoge pass. Pin rent richting de bal. Pin geeft de bal voor. Baletić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Odenwald onderschept slim de pass. Odenwald geeft een lange en hoge pass. Pandurović is nu in balbezit. Araujo onderschept slim de pass. Araujo schiet op doel. Woodman bokst de bal weg.

57e minuut.
Pin passt de bal met de wreef. Varga is nu in balbezit. Varga geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Graulund geeft een lange en hoge pass. Lekov is nu in balbezit. Lekov passt de bal met de wreef. Daar is Baletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Miccicché probeert naar een medespeler te passen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga passt de bal zonder na te denken. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel. Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Baletić is nu in balbezit. Baletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - nyU 1:2

66e minuut.
Vardy komt het veld opgelopen. De Mitri komt het veld opgelopen.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gąbka trapt de bal weg. Odenwald rent richting de bal. Baletić verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - nyU 1:3

68e minuut.
Buttiens speelt de bal door. Cohen heeft problemen om de bal te vangen. Buttiens rent richting de bal. Baletić onderschept slim de pass. Baletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Pandurović rent richting de bal. Miccicché verovert de bal door een tackle van achteren. Miccicché passt de bal in één keer door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Rozan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pandurović probeert naar een medespeler te passen. Pin geeft de bal voor. Klungelig pakt Lawrence de bal. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lyons heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - nyU 1:4

75e minuut.
Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri passt de bal in één keer door. Baletić rent richting de bal. Baletić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vardy geeft de bal voor. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Graulund onderschept slim de pass. Graulund passt de bal in één keer door. Vardy geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - nyU 1:5

80e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Daar is Aulický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aulický geeft een hoge lob. Baletić is nu in balbezit. Baletić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 63%, nyU 37%.
madball - nyU 1:5