Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-06 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4540
nyU madball
442 Tactiek Fc1
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 37.4
very good Schieten good
good Passen average
average Verdedigen good


10e minuut.
De Mitri passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Pinzani verovert de bal door een tackle van achteren. Pinzani haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 1:0

11e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Depp heeft problemen om de bal te vangen. Pinzani onderschept slim de pass. Pinzani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 2:0

26e minuut.
Pinzani rent richting de bal. Pinzani passt de bal in één keer door. Bello is nu in balbezit. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri haalt uit met een fantastische trap. Gallatin bokst de bal weg.

35e minuut.
Sysmäläinen kopt de bal weg. Banovas heeft problemen om de bal te vangen. Jamison maakt een afschuwelijke overtreding. Jamison krijgt een gele kaart. Banovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sysmäläinen met een snel genomen vrije trap. Bello rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri schiet op doel. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Aulický geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graulund zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cohen is nu in balbezit. Cohen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Houston met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Odenwald geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Lyons is nu in balbezit. Araujo onderschept slim de pass. Araujo speelt de bal door. Pinzani is nu in balbezit. Pinzani draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 35%, madball 65%.
nyU - madball 2:0

46e minuut.
Varga komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Pinzani kopt de bal weg. Pandurović heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 3:0

51e minuut.
Baletić komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Houston probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal met de wreef. Depp is nu in balbezit. Depp geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Camerini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Varga speelt de bal door. Klungelig pakt Fernandes de bal. Fernandes speelt de bal door. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić draait met de bal, schiet en ... Gallatin bokst de bal weg.

62e minuut.
De Mitri is nu in balbezit. Pandurović begaat een overtreding. De Mitri raakt geblesseerd tijdens het duel. Corujo komt het veld opgelopen. Lekov komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Varga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fernandes passt de bal in één keer door. De Mitri rent richting de bal. De Mitri probeert naar een medespeler te passen. Baletić is nu in balbezit. Baletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Pin geeft een hoge lob. De Mitri kopt de bal weg. Baletić is nu in balbezit. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 4:0

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fernandes zal de hoekschop nemen. Baletić is nu in balbezit. Baletić draait met de bal, schiet en ... Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 5:0

80e minuut.
Varga met een sublieme pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri passt de bal in één keer door. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 6:0

82e minuut.
Fernandes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varga is nu in balbezit. Varga geeft een lange en hoge pass. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Pin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buttiens bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga onderschept slim de pass. Varga geeft de bal voor. Baletić krijgt zijn hoofd ertegen. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Varga is nu in balbezit. Varga speelt de bal door. Baletić rent richting de bal. Baletić schiet op doel. Gallatin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - madball 7:0

88e minuut.
Klungelig pakt Buttiens de bal. Buttiens speelt de bal door. Lyons rent richting de bal. Baletić onderschept slim de pass. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 38%, madball 62%.
nyU - madball 7:0