Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Dragon Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17360
Dragon Team Harris FC
Main Tactiek 433 - N
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
56.3 gemiddelde waardering 41.9
very good Schieten good
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


11e minuut.
Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren draait met de bal, schiet en ... Stefanoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Team Harris FC 0:1

12e minuut.
Pranagal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski rent richting de bal. Dahlgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Valomäki is nu in balbezit. Kalenyan begaat een overtreding. Valomäki raakt geblesseerd tijdens het duel. Valomäki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dahlgren maakt een snoekduik en kopt de bal. Stefanoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Team Harris FC 0:2

20e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazelewski is nu in balbezit. Merişor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merişor krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Barbery passt de bal zonder na te denken. Kramski is nu in balbezit. Porrone onderschept slim de pass. Porrone schiet op doel. Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Ion probeert naar een medespeler te passen. Abramowski is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ... Almazán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Team Harris FC 1:2

43e minuut.
Kalenyan is nu in balbezit. Kalenyan geeft de bal voor. Doczekalski heeft problemen om de bal te vangen. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 38%, Team Harris FC 62%.
Dragon - Team Harris FC 1:2

54e minuut.
Edison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery speelt de bal door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Almazán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Olimpo geeft de bal voor. Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery verovert de bal door een tackle van achteren. Barbery passt de bal met de wreef. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon - Team Harris FC 2:2

60e minuut.
Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal rolt over de achterlijn. Almazán trapt de bal weg van het doel. Kalenyan probeert de bal met de borst te controleren. Laranjeira geeft een lange en hoge pass. Stefanoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Almazán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kalenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kalenyan passt de bal zonder na te denken. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft een hoge lob. Barbery krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De bal rolt over de achterlijn. Patenkiewicz komt het veld opgelopen. Meysmans komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kalenyan geeft een lange en hoge pass. Barbery kopt de bal weg. Valomäki heeft problemen om de bal te vangen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Barbery geeft een lange en hoge pass. Daar is Doczekalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon - Team Harris FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon 35%, Team Harris FC 65%.
Dragon - Team Harris FC 3:2