Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Harris FC Dragon
433 - N Tactiek Main
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.7 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Edison is nu in balbezit. Edison met een sublieme pass. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Pombo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Edison de bal. Edison met een sublieme pass. Barbery rent richting de bal. Barbery draait met de bal, schiet en ... Almazán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Abramowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan onderschept slim de pass. Kalenyan speelt de bal door. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Porrone is nu in balbezit. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan met een sublieme pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Almazán trapt de bal weg van het doel. Laranjeira rent richting de bal. Laranjeira passt de bal in één keer door. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Doczekalski geeft een lange en hoge pass. Pombo kopt de bal weg. Abramowski heeft problemen om de bal te vangen. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Bazelewski rent richting de bal. Bazelewski probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka schiet op doel. Oinopolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Ion met een snelle inworp. Dolgheico bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgheico geeft een hoge lob. Porrone krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kalenyan met een sublieme pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone onderschept slim de pass. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ion passt de bal in één keer door. Dolgheico rent richting de bal. Dolgheico passt de bal in één keer door. Merişor rent richting de bal. Merişor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Valomäki met een sublieme pass. Laranjeira probeert de bal met de borst te controleren. Laranjeira passt de bal met de wreef. Dahlgren is nu in balbezit. Dahlgren schiet op doel. Oinopolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Laranjeira passt de bal in één keer door. Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka passt de bal in één keer door. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap. Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 62%, Dragon 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Harris FC - Dragon 0:0

58e minuut.
Barbery rent richting de bal. Barbery passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Harris FC - Dragon 0:1

61e minuut.
Laranjeira speelt de bal door. Wędzonka is nu in balbezit. Wędzonka passt de bal zonder na te denken. Dahlgren rent richting de bal. Dahlgren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Porrone met een sublieme pass. Barbery is nu in balbezit. Barbery draait met de bal, schiet en ... Almazán werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Meysmans komt het veld opgelopen. Patenkiewicz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor met een sublieme pass. Meysmans geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patenkiewicz de bal. Patenkiewicz draait met de bal, schiet en ... Oinopolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Barbery kan de bal niet met de borst controleren. Edison is nu in balbezit. Edison geeft een hoge lob. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Ion passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal met de wreef. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... Almazán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Harris FC 64%, Dragon 36%.
Team Harris FC - Dragon 0:1