Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: Ggrass Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21853
Ggrass Balls of Steel
P23 Tactiek singer high off
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.9 gemiddelde waardering 49.8
very good Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


5e minuut.
Uzarski is nu in balbezit. Carroll onderschept slim de pass. Carroll passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Balls of Steel 0:1

7e minuut.
Wymeersch onderschept slim de pass. Hockensmith rent richting de bal. Wymeersch begaat een overtreding. Wymeersch krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Fudayl passt de bal in één keer door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson probeert naar een medespeler te passen. Fudayl geeft de bal voor. Dowgiałło krijgt zijn hoofd ertegen. Bocanegra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kałwa rent richting de bal. Kałwa geeft een hoge lob. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Bocanegra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ggrass - Balls of Steel 1:1

24e minuut.
Doeltrap. Peguero komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Hockensmith heeft problemen om de bal te vangen. Wymeersch is nu in balbezit. Busch onderschept slim de pass. Busch draait met de bal, schiet en ... Gabrie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Balls of Steel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 53%, Balls of Steel 47%.
Ggrass - Balls of Steel 1:2

48e minuut.
Carroll bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll geeft de bal voor. Conklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Conklin geeft de bal voor. Hockensmith maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Korsar speelt de bal door. Klungelig pakt Busch de bal. Busch passt de bal in één keer door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Fudayl passt de bal in één keer door. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Loughlin geeft de bal voor. Clare bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carroll krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme geeft een lange en hoge pass. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Carroll verovert de bal door een tackle van achteren. Carroll passt de bal zonder na te denken. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Balls of Steel 1:3

82e minuut.
Clare geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conklin met een snelle inworp. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fudayl geeft de bal voor. Klungelig pakt Kałwa de bal. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ggrass - Balls of Steel 2:3

86e minuut.
Loughlin passt de bal zonder na te denken. Hockensmith rent richting de bal. Fudayl geeft een lange en hoge pass. Whitsitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitsitt haalt uit met een fantastische trap. Peguero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ggrass 48%, Balls of Steel 52%.
Ggrass - Balls of Steel 2:3