Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Balls of Steel Ggrass
singer high off Tactiek P23
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
46.3 gemiddelde waardering 55.6
excellent Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Busch is nu in balbezit. Klungelig pakt Busch de bal. Wat een zware overtreding van Thompson ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Thompson naar de kleedkamers voor een vroege douche. Busch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hockensmith legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dowgiałło rent richting de bal. Tamme verovert de bal door een tackle van achteren. Tamme passt de bal met de wreef. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Korsar speelt de bal door. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrie rent richting de bal. Busch verovert de bal door een tackle van achteren. Busch schiet op doel. Saskőy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Busch kopt de bal weg. Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl passt de bal in één keer door. Whitsitt is nu in balbezit. Whitsitt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conklin rent richting de bal. Conklin passt de bal met de wreef. Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith draait met de bal, schiet en ... Saskőy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Ggrass 1:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peguero komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Scotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi verovert de bal door een tackle van achteren. Aloisi speelt de bal door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Ggrass 2:0

41e minuut.
Hockensmith rent richting de bal. Hockensmith passt de bal zonder na te denken. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Carroll onderschept slim de pass. Carroll haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aloisi onderschept slim de pass. Aloisi probeert naar een medespeler te passen. Clare geeft een hoge lob. Dowgiałło rent richting de bal. Dowgiałło schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 48%, Ggrass 52%.
Balls of Steel - Ggrass 2:0

57e minuut.
Clare rent richting de bal. Clare geeft de bal voor. Aloisi kopt de bal weg. Korsar is nu in balbezit. Korsar geeft een hoge lob. Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl probeert naar een medespeler te passen. Scotti met een sublieme pass. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło schiet op doel. Peguero bokst de bal weg.

65e minuut.
Kałwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Loughlin de bal. Tamme is nu in balbezit. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Saskőy trapt de bal weg van het doel. Scotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Tamme de bal. Dowgiałło is nu in balbezit. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Ggrass 2:1

83e minuut.
Kałwa is nu in balbezit. Kałwa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dowgiałło de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Balls of Steel - Ggrass 2:2

89e minuut.
Loughlin is nu in balbezit. Loughlin passt de bal met de wreef. Gabrie onderschept slim de pass. Busch is nu in balbezit. Busch haalt uit met een fantastische trap. Saskőy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Carroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carroll draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Balls of Steel - Ggrass 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Balls of Steel 48%, Ggrass 52%.
Balls of Steel - Ggrass 3:2