Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrid Sv S.D. Union Lara
X Tactiek 433
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 35.4
good Schieten adequate
average Passen average
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Tanoira bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Magee de bal onder controle te krijgen. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Di Gennaro kopt de bal weg. Daar is Arnáudez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurić bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnáudez verovert de bal door een tackle van achteren. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrid Sv - S.D. Union Lara 0:1

16e minuut.
Ťopek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kaliński de bal. Metea is nu in balbezit. Metea geeft een hoge lob. Arnáudez springt en kopt de bal. Doncu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kunák geeft de bal voor. Kaliński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Magee de bal onder controle te krijgen. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Jurić rent richting de bal. Butković rent richting de bal. Butković passt de bal zonder na te denken. Tanoira rent richting de bal. Tanoira haalt uit met een fantastische trap. Rife bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Di Gennaro de bal. Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal in één keer door. Garp rent richting de bal. Garp schiet op doel. Rife bokst de bal weg.

34e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge haalt uit met een fantastische trap. de Meersman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnáudez is nu in balbezit. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doncu trapt de bal weg van het doel. Di Gennaro is nu in balbezit. Kaliński begaat een overtreding. Di Gennaro raakt geblesseerd tijdens het duel. Sirotek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doncu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 59%, S.D. Union Lara 41%.
Real Madrid Sv - S.D. Union Lara 0:1

55e minuut.
Jurić kopt de bal weg. Hałgas is nu in balbezit. Bocangel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bocangel krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kaliński is nu in balbezit. Kaliński passt de bal met de wreef. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Madrid Sv - S.D. Union Lara 1:1

82e minuut.
Di Gennaro probeert naar een medespeler te passen. Metea is nu in balbezit. Kunák maakt een afschuwelijke overtreding. Kunák krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Kunák geeft de bal voor. Garp is nu in balbezit. Garp passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hałgas de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap. Rife probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Doeltrap. Bocangel trapt de bal weg van het doel. Butković kopt de bal weg. Hałgas heeft problemen om de bal te vangen. Hałgas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrid Sv 45%, S.D. Union Lara 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madrid Sv - S.D. Union Lara 1:1