Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.D. Union Lara Real Madrid Sv
433 Tactiek X
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 32.7
adequate Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Călin rent richting de bal. Călin probeert naar een medespeler te passen. Di Gennaro kan de bal niet met de borst controleren. Metea rent richting de bal. Metea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bocangel kopt de bal weg. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin geeft een hoge lob. Arnáudez rent richting de bal. Arnáudez schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Butković onderschept slim de pass. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin passt de bal met de wreef. Siudziński rent richting de bal. Siudziński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bronner verovert de bal door een tackle van achteren. Bronner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Metea met de inworp. Di Gennaro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
de Meersman rent richting de bal. de Meersman geeft een hoge lob. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.D. Union Lara - Real Madrid Sv 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 32%, Real Madrid Sv 68%.
S.D. Union Lara - Real Madrid Sv 0:1

51e minuut.
Hodge rent richting de bal. Butković verovert de bal door een tackle van achteren. Butković met een sublieme pass. Hałgas rent richting de bal. Hałgas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Butković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković geeft de bal voor. Tanoira kopt de bal weg. Hałgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałgas schiet op doel. Rife verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Klungelig pakt Garp de bal. Bocangel met een sublieme pass. Di Gennaro speelt de bal door. Metea is nu in balbezit. Metea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Di Gennaro passt de bal in één keer door. Arnáudez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurić rent richting de bal. Arnáudez onderschept slim de pass. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Magee bereikt de bal nog maar net als eerste. Magee geeft een lange en hoge pass. Metea kopt de bal weg. Arnáudez heeft problemen om de bal te vangen. Arnáudez haalt uit met een fantastische trap. Doncu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Bronner probeert naar een medespeler te passen. Călin bereikt de bal nog maar net als eerste. Călin probeert naar een medespeler te passen. Metea bereikt de bal nog maar net als eerste. Metea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
S.D. Union Lara - Real Madrid Sv 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.D. Union Lara 38%, Real Madrid Sv 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
S.D. Union Lara - Real Madrid Sv 1:1