Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ciomocio AC Nobiallo
cio_ctd_rw Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
26 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37 gemiddelde waardering 33.7
adequate Schieten good
good Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Friedel de bal. Friedel passt de bal met de wreef. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 0:1

2e minuut.
Daar is Adkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oţelea. Bogdán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bogdán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 1:1

6e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Adkins de bal onder controle te krijgen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 2:1

10e minuut.
Sabry is nu in balbezit. Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco geeft de bal voor. Bogdán heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins is nu in balbezit. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Woodson passt de bal in één keer door. York heeft problemen om de bal te vangen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Watts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 3:1

22e minuut.
Oţelea is nu in balbezit. Adkins verovert de bal door een tackle van achteren. Adkins probeert naar een medespeler te passen. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Watts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass. Bogdán rent richting de bal. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rhine de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tenoff is nu in balbezit. Stephenson onderschept slim de pass. Stephenson geeft een lange en hoge pass. Waskita is nu in balbezit. Waskita draait met de bal, schiet en ... Guarrotxena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Komor speelt de bal door. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft een lange en hoge pass. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 4:1

35e minuut.
Komor kopt de bal weg. Wałęsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałęsa geeft een hoge lob. Waskita bereikt de bal nog maar net als eerste. Waskita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Iţic met de inworp. Dhur geeft een lange en hoge pass. Adkins is nu in balbezit. Adkins geeft de bal voor. Bogdán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 5:1

38e minuut.
Oţelea passt de bal met de wreef. Sabry rent richting de bal. Sabry passt de bal in één keer door. Waskita rent richting de bal. Waskita draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 37%, AC Nobiallo 63%.
FC Ciomocio - AC Nobiallo 5:2

49e minuut.
Komor rent richting de bal. Bogdán verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdán passt de bal in één keer door. Adkins rent richting de bal. Adkins draait met de bal, schiet en ... Watts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iţic komt bij de bal en schiet. Adkins rent richting de bal. Adkins draait met de bal, schiet en ... Watts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 6:2

52e minuut.
Wałęsa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bogdán de bal onder controle te krijgen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Komor met een snelle inworp. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco geeft de bal voor. Bogdán rent richting de bal. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friedel met een snelle inworp. Dhur geeft de bal voor. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 7:2

58e minuut.
Rhine geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tenoff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic passt de bal met de wreef. Adkins rent richting de bal. Adkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 8:2

75e minuut.
Wałęsa geeft de bal voor. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins draait met de bal, schiet en ... Watts probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sabry geeft een hoge lob. Friedel rent richting de bal. Scuderin verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderin schiet op doel. Guarrotxena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 8:3

84e minuut.
Wałęsa geeft een hoge lob. Adkins is nu in balbezit. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ciomocio - AC Nobiallo 9:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ciomocio 38%, AC Nobiallo 62%.
FC Ciomocio - AC Nobiallo 9:3