Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Nobiallo FC Ciomocio
Attack Tactiek cio_ctd_rw
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 35.7
adequate Schieten weak
weak Passen good
good Verdedigen average


6e minuut.
Woodson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tenoff met een snelle inworp. Klungelig pakt Dhur de bal. Dhur geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dhur speelt de bal door. Adkins rent richting de bal. Bogdán is nu in balbezit. Bogdán schiet op doel. Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:1

19e minuut.
Dhur geeft een hoge lob. Bogdán rent richting de bal. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins schiet op doel. Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:2

27e minuut.
Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adkins raakt geblesseerd tijdens het duel. Adkins neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:3

29e minuut.
Waskita kan de bal niet met de borst controleren. Stephenson is nu in balbezit. Stephenson passt de bal in één keer door. Scuderin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa geeft de bal voor. Adkins kopt de bal weg. Bogdán probeert de bal met de borst te controleren. Bogdán schiet op doel. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Woodson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adkins rent richting de bal. Adkins haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Woodson de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Komor geeft een hoge lob. Daar is Scuderin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur geeft een lange en hoge pass. York kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 63%, FC Ciomocio 37%.
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Dhur de bal. Dhur passt de bal met de wreef. Bogdán is nu in balbezit. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins draait met de bal, schiet en ... Best verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tenoff neemt de hoekschop. Bogdán springt en kopt de bal. Best bokst de bal weg. Adkins rent richting de bal. Adkins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:4

58e minuut.
Bogdán rent richting de bal. Woodson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bogdán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adkins neemt de penalty, wat een uithaal! Best probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:5

62e minuut.
Tenoff kopt de bal weg. Adkins speelt de bal door. Daar is Bogdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdán draait met de bal, schiet en ... Best werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:6

66e minuut.
Rhine geeft een hoge lob. Inworp. Tenoff met de inworp. Dhur rent richting de bal. Dhur geeft een hoge lob. Best kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bogdán rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 0:7

67e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Tenoff is nu in balbezit. Waskita maakt een afschuwelijke overtreding. Waskita krijgt een gele kaart. Tenoff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carrasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Woodson kan de bal niet met de borst controleren. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán schiet op doel. Best probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea geeft de bal voor. Waskita is nu in balbezit. Waskita haalt uit met een fantastische trap. Guarrotxena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 1:7

80e minuut.
Dhur probeert naar een medespeler te passen. York bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Nobiallo - FC Ciomocio 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Nobiallo 63%, FC Ciomocio 37%.
AC Nobiallo - FC Ciomocio 1:8