Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: nyU Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 10887
nyU Gastrolith Concretions
442 Tactiek 352
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 29.8
very good Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Pollák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waight bereikt de bal nog maar net als eerste. Waight speelt de bal door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Pin onderschept slim de pass. Pin geeft een lange en hoge pass. Baletić is nu in balbezit. Baletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 1:0

12e minuut.
Penadinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Penadinho geeft de bal voor. Francetić kopt de bal weg. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Vardy rent richting de bal. Vardy met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri schiet op doel. Stephenson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 2:0

18e minuut.
Sysmäläinen met een sublieme pass. De Mitri rent richting de bal. De Mitri passt de bal in één keer door. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ... Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Þorgeirsson onderschept slim de pass. Endrődi speelt de bal door. Baletić rent richting de bal. Baletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 3:0

28e minuut.
Vardy verovert de bal door een tackle van achteren. Baletić is nu in balbezit. Baletić passt de bal met de wreef. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 4:0

44e minuut.
Doeltrap. Zvunka trapt de bal weg van het doel. Vardy kopt de bal weg. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 55%, Gastrolith Concretions 45%.
nyU - Gastrolith Concretions 4:0

46e minuut.
Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maldonado krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 5:0

52e minuut.
Waight rent richting de bal. Waight geeft een lange en hoge pass. Hadživuković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baletić rent richting de bal. Baletić haalt uit met een fantastische trap. Stephenson bokst de bal weg.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camerini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić geeft een lange en hoge pass. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 6:0

55e minuut.
Tâlvan rent richting de bal. Maldonado verovert de bal door een tackle van achteren. Maldonado passt de bal in één keer door. Malbašić is nu in balbezit. Malbašić passt de bal in één keer door. Zvunka bokst de bal weg.

56e minuut.
Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson rent richting de bal. De Mitri verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Doeltrap. Banovas komt het veld opgelopen. Fernandes komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Fernandes probeert naar een medespeler te passen. De Mitri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vardy speelt de bal door. Baletić rent richting de bal. Baletić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Yarbrough kopt de bal weg. Francetić rent richting de bal. Francetić met een sublieme pass. Pollák rent richting de bal. Pollák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák passt de bal in één keer door. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Waight de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baletić is nu in balbezit. Vardy rent richting de bal. Vardy passt de bal zonder na te denken. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De Mitri rent richting de bal. De Mitri passt de bal in één keer door. Daar is Baletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 7:0

80e minuut.
Malbašić is nu in balbezit. Pollák rent richting de bal. Pollák passt de bal in één keer door. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
nyU - Gastrolith Concretions 7:1

87e minuut.
Tâlvan probeert naar een medespeler te passen. Banovas is nu in balbezit. Vardy speelt de bal door. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Endrődi passt de bal zonder na te denken. Malbašić speelt de bal door. Pollák is nu in balbezit. Pollák haalt uit met een fantastische trap. Zvunka bokst de bal weg. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nyU 41%, Gastrolith Concretions 59%.
nyU - Gastrolith Concretions 7:1