Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gastrolith Concretions nyU
352 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 34.8
adequate Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Camerini is nu in balbezit. Camerini probeert naar een medespeler te passen. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Pollák is nu in balbezit. Pollák passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado haalt uit met een fantastische trap. Zvunka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin passt de bal met de wreef. De Mitri heeft problemen om de bal te vangen. De Mitri schiet op doel. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - nyU 0:1

10e minuut.
Pollák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Malbašić de bal. Pollák met een sublieme pass. Maldonado rent richting de bal. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gastrolith Concretions - nyU 1:1

12e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Pin onderschept slim de pass. Endrődi begaat een overtreding. Endrődi krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Camerini is nu in balbezit. Camerini geeft een lange en hoge pass. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yarbrough speelt de bal door. Malbašić rent richting de bal. Malbašić met een sublieme pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - nyU 2:1

39e minuut.
Rozan probeert naar een medespeler te passen. De Mitri is nu in balbezit. Yarbrough bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mitri onderschept slim de pass. De Mitri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 47%, nyU 53%.
Gastrolith Concretions - nyU 2:1

50e minuut.
Gerszberg geeft een lange en hoge pass. Sysmäläinen kopt de bal weg. Malbašić met een sublieme pass. Pollák is nu in balbezit. Pollák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Zvunka trapt de bal weg. Vardy kopt de bal weg. Critchfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandes onderschept slim de pass. Fernandes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gastrolith Concretions - nyU 2:2

61e minuut.
De Mitri bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa is nu in balbezit. Vardy verovert de bal door een tackle van achteren. De Mitri is nu in balbezit. De Mitri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kaškinas met de inworp. Novoa geeft de bal voor. Endrődi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Zvunka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Tâlvan rent richting de bal. Malbašić onderschept slim de pass. Malbašić passt de bal met de wreef. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldonado schiet op doel. Zvunka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Camerini geeft een hoge lob. Vardy kopt de bal weg. Fernandes rent richting de bal. Fernandes haalt uit met een fantastische trap. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - nyU 2:3

85e minuut.
Pollák probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Vardy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vardy krijgt een gele kaart. Maldonado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 30%, nyU 70%.
Gastrolith Concretions - nyU 2:3