Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-02 01:20
  • Competitiewedstrijd: A-League.02
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21185
madball AEK Chios
Fc1 Tactiek q1
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
34.6 gemiddelde waardering 57.6
adequate Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen solid


5e minuut.
Daar is Odenwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkut speelt de bal door. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Buttiens onderschept slim de pass. Furtok onderschept slim de pass. Furtok passt de bal in één keer door. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Houston rent richting de bal. Majkut is nu in balbezit. Majkut probeert naar een medespeler te passen. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio schiet op doel. Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Furtok passt de bal zonder na te denken. Kanyan is nu in balbezit. Ritch maakt een afschuwelijke overtreding. Ritch krijgt een gele kaart. Kanyan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kanyan kan niet meer verder spelen. Foster komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Foster kopt de bal weg. Potiguara rent richting de bal. Lyons verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Furtok speelt de bal door. Stempels is nu in balbezit. Stempels passt de bal in één keer door. Rantakallio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantakallio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Graulund geeft een lange en hoge pass. Houston kopt de bal weg. Furtok speelt de bal door. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtok rent richting de bal. Furtok passt de bal in één keer door. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Foster onderschept slim de pass. Foster geeft een hoge lob. Pandurović heeft problemen om de bal te vangen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:1

31e minuut.
Doeltrap. Szymczak trapt de bal weg. Furtok kopt de bal weg. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio speelt de bal door. Woodman bokst de bal weg.

34e minuut.
Woodman trapt de bal weg. Stempels kopt de bal weg. Daar is Pandurović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok speelt de bal door. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lyons kopt de bal weg. Klungelig pakt Majkut de bal. Majkut speelt de bal door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odenwald rent richting de bal. Odenwald geeft de bal voor. Więckowski geeft de bal voor. Furtok geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Furtok is nu in balbezit. Buttiens begaat een overtreding. Furtok raakt geblesseerd tijdens het duel. Nemrava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 84%, AEK Chios 16%.
madball - AEK Chios 0:2

47e minuut.
Foster geeft de bal voor. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Houston rent richting de bal. Furtok verovert de bal door een tackle van achteren. Furtok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:3

50e minuut.
Potiguara is nu in balbezit. Potiguara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pandurović de bal. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:4

51e minuut.
Nemrava geeft de bal voor. Klungelig pakt Lyons de bal. Potiguara rent richting de bal. Potiguara schiet op doel. Woodman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:5

55e minuut.
Stempels met de inworp. Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rantakallio. Rantakallio krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Stempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Stempels geeft een lange en hoge pass. Daar is Potiguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furtok rent richting de bal. Furtok draait met de bal, schiet en ... Woodman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Majkut passt de bal met de wreef. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster met een sublieme pass. Rantakallio rent richting de bal. Rantakallio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Foster passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Majkut de bal. Majkut passt de bal in één keer door. Foster geeft een lange en hoge pass. Rantakallio maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodman bokst de bal weg. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:6

73e minuut.
Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara passt de bal zonder na te denken. Rantakallio is nu in balbezit. Rantakallio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bello de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
madball - AEK Chios 0:7

74e minuut.
Furtok onderschept slim de pass. Furtok passt de bal in één keer door. Stempels speelt de bal door. Potiguara rent richting de bal. Potiguara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Odenwald is nu in balbezit. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Odenwald verovert de bal door een tackle van achteren. Rantakallio onderschept slim de pass. Rantakallio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Odenwald geeft een lange en hoge pass. Suominen rent richting de bal. Suominen geeft een hoge lob. Potiguara is nu in balbezit. Potiguara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lyons geeft de bal voor. Graulund speelt de bal door. Suominen geeft een hoge lob. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. Rantakallio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 67%, AEK Chios 33%.
madball - AEK Chios 0:7