Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Cape Coral USA Fighters
1 Attack Tactiek 442cl
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.2 gemiddelde waardering 56.6
good Schieten very good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Lucas verovert de bal door een tackle van achteren. Lucas met een sublieme pass. Jasnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - USA Fighters 0:1

11e minuut.
Lucas speelt de bal door. Ardenghi rent richting de bal. Ugalde is nu in balbezit. Ardenghi onderschept slim de pass. Ardenghi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lucas speelt de bal door. Klungelig pakt Leonino de bal. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een hoge lob. Paliński maakt een snoekduik en kopt de bal. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Megyeri probeert naar een medespeler te passen. Choiński kopt de bal weg. Paliński met een sublieme pass. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Megyeri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi passt de bal in één keer door. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Lucas geeft de bal voor. Ugalde heeft problemen om de bal te vangen. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Megyeri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - USA Fighters 0:2

39e minuut.
Daar is Qasımoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas is nu in balbezit. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Marčetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčetić geeft een lange en hoge pass. Jasnić speelt de bal door. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 72%, USA Fighters 28%.
Team Cape Coral - USA Fighters 0:2

48e minuut.
Paliński speelt de bal door. Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal in één keer door. Ardenghi rent richting de bal. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. Megyeri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Jasnić passt de bal zonder na te denken. Murdzak rent richting de bal. Murdzak geeft een lange en hoge pass. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen. Megyeri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - USA Fighters 0:3

59e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ardenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardenghi passt de bal met de wreef. Paliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński draait met de bal, schiet en ... Megyeri bokst de bal weg.

62e minuut.
Callegari met de inworp. Lucas rent richting de bal. Lucas passt de bal met de wreef. Ardenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardenghi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkateş met een sublieme pass. Lucas rent richting de bal. Lucas geeft de bal voor. Ardenghi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. İlkateş met de inworp. Daar is Lucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucas geeft de bal voor. Ardenghi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Jasnić probeert naar een medespeler te passen. Ardenghi rent richting de bal. Molano rent richting de bal. Paliński verovert de bal door een tackle van achteren. Paliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ardenghi kopt de bal weg. Paliński met een sublieme pass. Jasnić rent richting de bal. Jasnić geeft een lange en hoge pass. Ardenghi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Cape Coral - USA Fighters 0:4

86e minuut.
Klungelig pakt Paliński de bal. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paliński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Cape Coral 73%, USA Fighters 27%.
Team Cape Coral - USA Fighters 0:4